PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Octubre
2018

La 1a fira de manualitats i aficions de Sabadell, DIYversió!, obre portes aquest cap de setmana a la Fira Sabadell

40 expositors i més de 80 activitats d’oci és la proposta perquè tothom gaudeixi dels seus passatemps favorits

La 1a fira de manualitats i aficions de Sabadell, DIYversió!, obre portes aquest cap de setmana a la Fira Sabadell

La Fira Sabadell acull aquest cap de setmana la primera fira de manualitats i aficions de Sabadell, DIYversió!, que es podrà visitar els dies 5, 6 i 7. Es tracta d’un esdeveniment pensat per a tothom, de qualsevol edat, on poder gaudir dels passatemps preferits. La fira l’organitzen l’Ajuntament de Sabadell, la Fira Sabadell i Good Idea Events, amb la col·laboració de Barcelona Fabrics, Abacus i Rex Acarde.

El saló és la barreja del concepte DIY –Do it Yourself–, vinculat amb les manualitats, i la paraula versió per donar cabuda a aficions tan variades com els jocs de taula o maquetisme. DIYversió! reunirà 40 expositors de sectors tan diferents com patchwork, scrap, pintura, jocs arcade. Però, a més d’un mercat amb venda directa al públic, hi ha previst tot un conjunt d’activitats, tant dins del recinte firal com a l’exterior.

Paral·lelament, s’organitzaran tallers de costura, scrapbooking, demostracions de cuina, ball o classes magistrals de patronatge o maquillatge. També hi haurà espai per a presentacions de llibres, exhibicions d’esgrima, teatre, jocs de taula, poder fer un recorregut en segway o surf sense aigua, a més de formar part d’un concurs de videojoc. D’altra banda, també es preveuen actuacions de cant coral, orquestres, ball i música de diferents estils (country, claqué irlandès...) i la fira comptarà amb una zona food-trucks.

Zona infantil

Com a complement a totes aquestes activitats s’ha previst un zona infantil dinamitzats per persones participants en programes municipals d’ocupació de l’especialitat d’atenció a la infància i mainaderes. Hi haurà un espai per a infants de 0 a 4 anys amb racons de psicomotricitat, jocs i representació de titelles i un altre per a més grans de 5 anys on es podran fer diferents tallers de construcció de joguines o creació de decoracions amb scrap entre d’altres coses.

Horari i inauguració

L’horari de la Fira serà el següent: el 5 d’octubre, de 17 a 21 h; el 6 d’octubre, de 10 a 21 h, i es tancarà el 7 d’octubre, de 10 a 20 h. La inauguració oficial tindrà lloc el 5 d’octubre, a les 18 h, i comptarà amb la participació del tinent d’alcalde de l'Àrea de Drets de la Ciutadania i Promoció Econòmica, Joan Berlanga, i el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro.