PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Novembre
2014

La "1a Sabadell Tattoo Convention" reunirà professionals del tatuatge de 13 països a la Fira Sabadell el proper cap de setmana

La "1a Sabadell Tatto Convention" arriba a la Fira Sabadell (entrada pl. de la Sardana, 7). Els dies 14, 15 i 16 de novembre reunirà professionals del tatuatge i es presentaran les noves tendències del sector al recinte firal de la ciutat. En aquesta primera edició hi ha confirmada la participació de tatuadors professionals del Brasil, Colòmbia, Mèxic, Argentina, Perú, Polinèsia, Suïssa, Noruega, Itàlia, França, Portugal i Andorra al costat dels principals representants d'aquest art a Espanya, que exerciran d'amfitrions. La convenció també comptarà amb la presència destacada de Joker Boy, un artista amb carisma a Europa arribat directament des de Suïssa.

Els millors distribuïdors i fabricants de material per a tatuatge i piercing, així com de roba i accessoris, presentaran les seves novetats per als aficionats a aquest sector i també per a qui vulgui endinsar-se d'una manera més professional, ja que es podran trobar diferents kits d'iniciació i consells d'experts de prestigi internacional.

Avui, durant la presentació de la trobada, el regidor de Comerç, Consum i Turisme, Carles Bosch, ha comentat que la celebració de l’esdeveniment a la Fira Sabadell té la voluntat de

donar a conèixer el món del tatuatge i generar sinèrgies entre els professionals que hi prendran part”. Així mateix, ha subratllat “el retorn econòmic que la trobada tindrà per a la ciutat,

fent al·lusió a les persones que visitaran Sabadell durant la convenció. 

El cap de premsa de Sabadell Tatto Convention, Iñigo Abril, ha explicat que un dels objectius de l’organització és promoure

que el món del tatuatge vagi evolucionant i que cada cop sigui més conegut pel públic

i ha remarcat que

en aquesta trobada comptarem amb estrelles d’arreu.

Així mateix, ha subratllat

la qualitat del tatuatge espanyol, que és molt elevada.

Un dels convidats de la trobada, Joker Boy, ha explicat que

sóc molt feliç de ser a Sabadell.

Sobre l’esdeveniment, ha comentat que

serà una bona convenció. Aquí hi ha un molt bon nivell de tatuatge.

En paral·lel a la zona d'expositors, durant els dies de la Convenció s'ha programat un ampli conjunt d'activitats. Destaca el Concurs de Tatuatges que comptarà amb 42 premis en aquesta 1a edició. Cada dia, com a colofó de cada jornada, es presentaran a concurs els millors tatuatges realitzats durant la convenció. També s'inclourà un premi al Stand Millor Decorat per agrair als artistes participants que converteixin cada estand en una obra d'art. També tindran lloc exhibicions d’Art Fusion, en què diversos tatuadors demostraran el seu art dibuixant sobre un llenç en blanc.

D'altra banda, s'ha previst el concurs de "Miss & Mister Tattoo - Sabadell 2014". El jurat valorarà especialment l'actitud dels candidats i candidates, allunyant-se d'aquesta manera dels certàmens de bellesa tradicionals, ja que aquest no és l'objectiu d'aquest certamen. També tindrà lloc el "Pin Up Meeting Sabadell 2014" dins de la "1a Sabadell Tattoo Convention" convertint a les Pin Ups a les Reines de la Convenció Internacional de Tatuatge de Sabadell. El "Pin Up Meeting" no es tracta tampoc d'un certamen de bellesa amb models vestides durant tres dies a l'estil Pin Up, sinó de veritables Pin Ups, de manera que els membres del jurat valoraran durant els tres dies l'actitud de les participants, a més de la seva capacitat per actuar, buscant la Pin Up més completa d'Espanya i no només la més bella. Per a aquests temes es comptarà amb la col·laboració de "Harley Von Rock", dissenyadora de samarretes i complements, involucrada amb la cultura Pin Up.

Durant la convenció també s'han previst la "Exposició 50/50 Tattoo Art Project", una "Exposició Fotogràfica", espectacles de "Burlesque", així com un Freak Show amb "Kolgaos Crew", que demostraran que són el grup de suspensió corporal amb major projecció d'Espanya.

També tindrà lloc una exhibició de "Bodypainting" amb una de les millors maquilladores d'Espanya "Bel Blázquez Makeup Artist", una exhibició de "Malabars" amb la companyia "Circoincidencia" i espectacles de màgia amb el "Mag Chains". La música també tindrà el seu lloc a la Sabadell Tattoo Convention, comptant amb l'actuació en directe del grup de Rock N 'Roll "The Golden Grahams" dissabte i diumenge a partir de les sis de la tarda. D'altra banda, els "DJ Iván Övich & Big Vic" faran ballar al públic assistent amb sessions en directe el dissabte i diumenge i també sonarà la música de "The Ladies DJ" acompanyant a ritme Rock & Roll la presentació de la nova col·lecció de la "Rita d'Oliveira", "una Noia Pin Up". La marca de roba "Bcn Rebel" també presentarà les tendències urbanes de la seva última col·lecció.

D'altra banda, s'ha previst una "Competició de Skate & Scooter" en col·laboració amb Bullpark muntant un Skatepark al costat de la Fira Sabadell. Professionals i amants d'aquest esport mostraran les seves habilitats al públic. Les competicions es realitzaran el dissabte 15 i diumenge 16 de novembre.

Seminaris i Master Class

Durant la convenció s'impartiran un total de 6 seminaris: "Seminari de Dibuix per a Tattoo", "Seminari sobre el Làser d'Eliminació de Pigments en la Pell" "Seminari de Photoshop aplicat a l'Art del tatuatge", "Seminari de Desinfecció i Asèpsia per les Tècniques de Decoració Corporal ","Xerrada col·loqui sobre la Introducció a l'Art del tatuatge" i "Seminari de Fotografia aplicada a l'Art del tatuatge". També se celebraran les Masterclass de Graffiti i Shibari.

Horari i entrades

L'horari d'obertura de la Fira serà el divendres 14 de novembre, de 12 del migdia a 11 de la nit; dissabte, 15 de novembre d’11 del matí a 11 de la nit i diumenge, 16 de novembre, d'11 del matí a 2/4 d’11 de la nit. El preu de les entrades de cada dia serà de 15 €.

Per a més informació sobre la Fira es pot consultar la web www.sabadell.spaintattooconventions.com  o la pàgina de Facebook "Spain - Tattoo Conventions" o Twitter @ Spaintattoo.