PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

08
Juny
2022

La 25a edició de la Festa Medievàlia s’instal·la aquest cap de setmana al voltant del Mercat Central

La 25a edició de la Festa Medievàlia s’instal·la aquest cap de setmana al voltant del Mercat Central

Aquest cap de setmana, del 10 al 12 de juny, torna la Festa Medievàlia a Sabadell. Aquest any, la fira, el mercat i la mostra d’oficis s’instal·laran als voltants del Mercat Central, en concret, als carrers de l’Escola industrial, En Font i Sant Quirze i a les places de Marquilles i del Gas.

Per commemorar la 25a edició, el dissabte a les 11 del matí s’encendrà una torxa i es farà un passeig inaugural per la fira. Pel que fa a les activitats habituals, Medievàlia comptarà amb el tradicional mercat de productes, la demostració d’oficis i els diferents espectacles. A més, aquest any tornen les lluites, que en aquest cas també serviran per explicar les diferents armes de l’època.

Aquests dies també s’han programat visites històriques pel cas antic així com visites guiades a la Casa Duran i al Campanar de Sant Fèlix. Es pot demanar reserva al Museu d’Història de Sabadell: 93 727 85 55.

En aquesta edició es podrà veure el treball de diferents oficis a través dels seus gremis, posant un èmfasi especial en el gremi dels paraires, que mostraran el procés complet des de la llana al producte tèxtil final. També hi haurà el dels ferrers, on es pot veure treballar la forja. El gremi dels fusters també formaran part de la demostració portant una fusteria.