PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Desembre
2018

La 2a edició del Postgrau d’Economia Social i Solidària torna al campus Sabadell de la Universitat Autònoma de Barcelona

L’Ajuntament col·labora amb aquesta proposta en el marc del Pla Estratègic local vinculat a aquest sector

La 2a edició del Postgrau d’Economia Social i Solidària torna al campus Sabadell de la Universitat Autònoma de Barcelona

La Universitat Autònoma de Barcelona torna a oferir el Postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social. Després de l’èxit de la primera edició, en què van participat 25 persones, aquest 2019 es desenvoluparà la segona com a resposta a la necessitat d'especialització educativa d’un sector que està prenent força progressivament i per donar cobertura a les necessitats del teixit socioeconòmic del territori.

L’objectiu principal és construir un marc d'aprenentatge al voltant de l’ESS a la vegada que es formen a professionals qualificats en aquest sector demandats per part de les organitzacions, administracions públiques i el teixit associatiu.

El postgrau sorgeix de la cooperació entre l'àmbit universitari (UAB i Fundació Autònoma Solidària), l'administració local (Ajuntament de Sabadell) i el teixit associatiu i societat civil (Teler Cooperatiu). Compta també amb el suport de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Ateneus Cooperatius del programa Aracoop de la Direcció General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa, i de la Xarxa d'Economia Solidària.

El professorat prové de l'àmbit universitari, però també d'entitats i col·lectius especialitzats en l'ESS. D’altra banda, s’ha sol·licitat de nou el suport de la Direcció General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa, per facilitar-ne l’accés i reduir el preu de matrícula en un 80%. 

Aquests estudis s’adrecen a persones que ja estiguin participant en cooperatives, entitats de l'ESS o del teixit social, o vulguin impulsar algun projecte en aquesta línia. També persones que des d'administracions públiques o des d'altres espais institucionals participen en àmbits vinculats amb l’ESS i volen eines concretes per aplicar en el seu lloc de treball. També s’adreça a graduats universitaris que busquin una especialització.

Aquesta segona edició amplia el número de places fins arribar a 30 i el requisit d’accés és tenir un títol universitari d'un mínim de 180 crèdits ECTS o equivalent. En casos justificats també es pot permetre l'accés d'estudiants no titulats amb demostrada experiència professional i vinculació a l'Economia Social i Solidària per  poder optar a un certificat d'assistència.

S’imparteix  a  la Facultat d'Economia i Empresa- Campus Sabadell entre gener  i juny de 2019. El preu total del Postgrau és de 1.680 € amb possibilitats de reducció de la matrícula. La inscripció es manté oberta fins al 16 de desembre.