PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Octubre
2014

La 2a Fira Cultural Alternativa arriba a Fira Sabadell per a tot el públic aficionat a les teràpies naturals

La Fira acollirà una zona d’expositors i més de 40 activitats entre el 25 i el 26 d’octubre

La 2a edició de la Fira Cultural Alternativa tindrà lloc els dies 25 i 26 d'octubre a Fira Sabadell (entrada plaça de la Sardana, 7), organitzada per Alfil Events Barcelona. Amb una cinquantena d’expositors aquesta fira  torna a la ciutat amb un nom diferent i amb més novetats per a què el públic assistent pugui descobrir tot l’univers relacionat amb la cultura alternativa. En concret, es presentaran novetats en teràpies naturals, biodansa, fengshui, productes ecològics, ioga, reiki, minerals, massatges terapèutics, coaching i autoajuda. A més, els visitants podran conèixer novetats literàries, música o productes artesanals vinculats a aquestes temàtiques.

En paral·lel es proposen més de 40 activitats ininterrompudes durant tot el cap de setmana. Es tracta d’un complet programa de tallers i conferències per complementar la zona d’expositors. Aquestes activitats es desenvoluparan de vegades de forma simultània en espais diferents. En concret, el dia 25 les activitats començaran a les 10 del matí amb un taller de moviment expressiu: “Cos i ànima desperten junts”. Durant el cap de setmana es podrà gaudir de l’espectacle taller de Bollywood, així com altres tallers de biodansa, risoteràpia o ioga.

També hi haurà cabuda per conferències vinculades al creixement personal, l’aromateràpia el feng- shui, shiatsu, meditació guiada, camps electromagnètics i salut o Flors de Bach. La cloenda serà a càrrec de Núria Roca i Marta Brucart, del centre de Dansa Oriental Bodyart de Sabadell, amb un espectacle de dansa i so. El regidor de Comerç, Consum i Turisme, Carles Bosch, ha indicat que “per Sabadell és un orgull comptar amb un esdeveniment d’aquestes característiques que ha crescut en nombre d’expositors i activitats” en la seva segona edició.

Per la seva banda, l’organitzador de la Fira Cultural Alternativa, Lluís Sureda, ha destacat la capacitat d’aquesta fira “per atreure empreses més enllà de Catalunya” i convertir-se en una “plataforma de suport a les teràpies naturals i al món del coach i, fins i tot, treballar amb ONG’s per a un desenvolupament sostenible de la societat”. L'horari d'obertura de la fira serà dissabte 25 d’octubre i diumenge 26 d’octubre de 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre. L’accés serà gratuït a la zona d’expositors. L’entrada als tallers i les conferències tindrà un cost de 5 euros i permet gaudir de totes les activitats durant els dos dies. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada i amb descomptes a través de la pàgina Go Vallès www.govalles.com, secció oci. Per als menors de 12 anys l'entrada és gratuïta. Per a més informació sobre la fira es pot consultar el blog: www.culturalalternativa.blogspot.com.es  o el perfil de facebook i twitter d’aquesta fira.

Premi Cultural Alternativa

Cultural Alternativa concedeix un reconeixement en forma de premi a la carrera d'un professional del sector de les teràpies naturals per la dedicació al benestar de les persones, la seva investigació i la seva aportació a l'avanç comú d'aquest camp professional. En aquesta edició es farà un reconeixement a Joan Sagrera Gil, advocat, president de l'Associació Espanyola d’Arteràpia, Coach personal i empresarial, professor de l'Institut Roger de Llúria de Barcelona i terapeuta de la Mútua de medicines naturals Roger de Llúria i director del centre FES (Formació i Estudi del Subjecte). Joan Sagrera, amb més de 30 anys d'experiència i investigació, ha estat un dels pioners de l’Arteràpia a Espanya. Edició 2013 La 1a fira dedicada a la cultura alternativa a Fira Sabadell l’any 2013 va tenir una bona acollida per part del públic. Concretament, van passar per la Fira 5.000 visitants.