PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Juliol
2014

La 3a Cursa Nocturna del riu Ripoll de Sabadell arriba el proper divendres

Sabadell tornarà a ser escenari, per tercer cop, de la Cursa Nocturna del riu Ripoll

La cita és el proper divendres, 25 de juliol, a 2/4 de 10 de la nit. Sabadell tornarà a ser escenari, per tercer cop, de la Cursa Nocturna del riu Ripoll. Amb una distància de 9 km, la prova fa un recorregut resseguint el traçat del riu al seu pas per Sabadell, afegint-hi, a més, un particular al·licient, com és el fet que es disputi durant el vespre-nit –tots els participants hauran de córrer amb frontal obligatòriament–. La cursa l’organitzen l’Associació Esportiva Mitja Marató (Sabadell Atletisme, format pel Club Natació Sabadell i la Joventut Atlètica Sabadell) i l’Ajuntament de Sabadell. Avui l’han presentat en roda de premsa el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso, el president de Sabadell Atletisme, Josep Molins, i el director de la Cursa, Ernest Aguilar.

Tal i com ha explicat Josep Ayuso, es tracta d’una

cursa puntuable per les Sabadell Run Series.

Així mateix, el tinent d’alcalde ha volgut

agrair a tots els espònsors i col·laboradors la seva implicació per fer possible la prova.

Per la seva part Josep Molins ha recordat la unió d’esforços que va significar el naixement de Sabadell Atletisme i ha qualificat la cursa com

una prova molt maca, en la qual la gent acaba molt contenta d’haver participat.

El director de la cursa, Ernest Aguilar, ha explicat que

a la prova es puja per un lateral del riu i es baixa per l’altre. En ser una cursa nocturna, hem prioritzat força el tema de la seguretat.

També ha comentat que a hores d’ara hi ha inscrites unes 360 persones i s’espera la participació d’entre 400 i 450.

La  prova tindrà la sortida davant la Pista Coberta d’Atletisme i l’arribada i recollida prèvia de pitralls a la zona Esportiva de Sant Oleguer, concretament a les Pistes d’Atletisme Josep Molins. La participació és oberta a majors de 16 anys.

A la 3a Cursa Nocturna del riu Ripoll s’establirà una classificació general masculina i femenina i es distribuiran premis als 5 primers classificats en totes dues categories. Tots els participants rebran un bossa amb diversos obsequis gentilesa dels diferents espònsors de la cursa, destacant la participació de Gàlvez Subministres i Teka. Els resultats definitius de la prova es faran públics a la pàgina www.sabadellrunseries.com

Inscripcions

Les inscripcions a la cursa es poden fer fins a la mitjanit de dimecres 23 de juliol a través d’Internet a  www.sabadellrunseries.com o bé presencialment a Intersports Molins (Rambla, 111), Prorunners (ronda Ponent), Sloprunners (ctra. de Terrassa, 172),  Finisher (c/ Industria, 6) o a les oficines del Club Natació Sabadell i Joventut Atlètica Sabadell. Els drets d’inscripció són de 12€. També es faran inscripcions el mateix dia de la cursa (a 15€), sempre que no s’hagi arribat al màxim permès d’inscrits.