PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Octubre
2019

La 3a edició del Postgrau d’Economia Social i Solidària torna al campus Sabadell de la UAB

La 3a edició del Postgrau d’Economia Social i Solidària torna al campus Sabadell de la UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) torna a oferir el Postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social.

L’objectiu principal és construir un marc d'aprenentatge al voltant de l’ESS mentre es formen professionals qualificats en aquest sector demanats per les organitzacions, administracions públiques i el teixit associatiu. L'especialització educativa en el sector està prenent força progressivament per donar cobertura a les necessitats del teixit socioeconòmic del territori.

El postgrau sorgeix de la cooperació entre l'àmbit universitari (UAB i Fundació Autònoma Solidària), l'administració local (Ajuntament de Sabadell) i el teixit associatiu i societat civil (Teler Cooperatiu). Compta també amb el suport de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Ateneus Cooperatius del programa Aracoop de la Direcció General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa i de la Xarxa d'Economia Solidària.

El professorat prové de l'àmbit universitari, però també d'entitats i col·lectius especialitzats en l'ESS. D’altra banda, s’ha sol·licitat de nou el suport de la Direcció General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa, per facilitar-ne l’accés i reduir el preu de matrícula en un 80%.

Aquests estudis s’adrecen a persones que ja estiguin participant en cooperatives, entitats de l'ESS o del teixit social o vulguin impulsar algun projecte en aquesta línia. També persones que des d'administracions públiques o des d'altres espais institucionals participen en àmbits vinculats amb l’ESS i volen eines concretes per aplicar en el seu lloc de treball. També s’adreça a graduats universitaris que busquin una especialització.

El número de places és de 30 i el requisit d’accés és tenir un títol universitari d'un mínim de 180 crèdits ECTS o equivalent. En casos justificats també es pot permetre l'accés d'estudiants no titulats amb demostrada experiència professional i vinculació a l'Economia Social i Solidària per poder optar a un certificat d'assistència.

S’imparteix a la Facultat d'Economia i Empresa-Campus Sabadell entre 27 de novembre de 2019 i 3 de juny de 2020. La inscripció es manté oberta fins al 22 de novembre.