PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Desembre
2021

La 4a fira DIYversió! de manualitats i hobbies torna a Fira Sabadell els dies 10,11 i 12 de desembre

Més de 30 expositors i activitats d’oci és la proposta perquè tothom gaudeixi dels seus passatemps favorits

La 4a fira DIYversió! de manualitats i hobbies torna a Fira Sabadell els dies 10,11 i 12 de desembre

La 4a edició de fira de manualitats i hobbies de Sabadell, DIYversió! torna en format presencial Fira Sabadell els dies 10, 11 i 12 de desembre. Es tracta d’un esdeveniment pensat per a tothom, de qualsevol edat, on poder gaudir dels passatemps preferits. La fira l’organitzen Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i Good Idea Events, amb la col·laboració de Catclicks.

El saló és la barreja del concepte DIY –Do it Yourself–, vinculat amb les manualitats, i la paraula diversió per donar cabuda a aficions tan variades com els clicks de playmòbil. DIYversió! reunirà 32 expositors de sectors tan diferents com patchwork, scrap, pintura, teixits o paper, entre d’altres.

A més d’un mercat amb venda directa al públic, les persones que visitin DIYversió! trobaran tot un conjunt  de propostes. La programació inclou tallers a càrrec de diferents expositors de la Fira que tindran lloc en els estands de cadascun dels organitzadors. Alguns dels tallers previstos són d’elaboració de perfums,  joies, crochet, macramé, mosaic o forja, entre d’altres.

Paral·lelament, s’han programat propostes a les zones habilitades per a activitats dins el recinte firal. Des de tallers d’origami, urban sketching, arbre dels desitjos. Alhora el programa de Fira DIYversió inclou la possibilitat de participar en diferents sortejos.

Zona de clicks de 100 m2

Com a complement a totes aquestes activitats per al públic infantil i juvenil hi ha activitats específiques com el taller de creació d’una postal de Nadal o bé un taller de graffiti. En el marc de la Fira també s’ha reservat un espai de 100m2 per a una exposició de clicks de playmòbil.  

Horari i entrades

L’horari de la Fira serà el següent: el 10 de desembre, de 15 a 20 h; el 11 de desembre, de 10 a 20 h, i el 12 de desembre, de 10 a 19 h. El preu de l’entrada d’un dia és de 5€ i l’abonament dels 3 dies de 10€ i per infants menors de 12 anys l’entrada és gratuïta. Per a més informació o comprar les entrades es pot visitar el web http://www.diyversio.firasabadell.cat/