PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

12
abril
2022

La Biblioteca del Sud celebra el seu 12è aniversari amb activitats per a totes les edats

Els actes començaran el dia 19 i es perllongaran fins al 21 d'abril

La Biblioteca del Sud celebra el seu 12è aniversari amb activitats per a totes les edats

La Biblioteca del Sud celebra enguany el seu 12è aniversari amb un seguit de propostes per a totes les edats. Els actes de commemoració començaran el pròxim 19 d'abril i es perllongaran fins al dia 21. A més, durant tota la setmana hi ha previstes altres activitats complementàries.

Els actes tindran lloc en horari de tarda. La lectura de textos en veu alta i micro obert (17:30 h) donarà el tret de sortida, el dimarts vinent, al conjunt d'activitats organitzades. Li succeirà un concert (18:30 h) del Sextet d'acordions integrat pels alumnes del Conservatori de Música de Sabadell.

Les propostes del dia 19 es tancaran amb un cafè tertúlia (19 h) sobre poesia visual. L'activitat es podrà complementar amb la visita a l'exposició sobre Joan Brossa creada per l'Escola Municipal d'Art Illa, que acollirà la biblioteca.

El dimecres, dia 20 d'abril, la biblioteca convida els usuaris més petits, a partir dels 6 anys, a assistir a un “Sopar de Por” que tindrà lloc a la mateixa sala. La celebració clourà el dijous dia 21, amb un taller de mems (18 h) per a joves a partir dels dotze anys, a càrrec de la Plataforma per la Llengua. Aquesta activitat es desenvoluparà a l'auditori de la biblioteca.

A la mateixa hora (18 h), a la sala infantil, hi haurà diferents jocs infantils que tindran com a element central la cuina. Al llarg de la setmana també es duran a terme activitats complementàries. Entre elles figura una exposició de fotografies de la biblioteca i una mostra bibliogràfica en què la cuina tindrà una importància rellevant.

Els visitants que vulguin podran fotografiar-se en el photocall instal·lat en la sala i compartir la imatge a les xarxes socials amb el hashtag #12anysBDS. La commemoració convidarà els usuaris a escriure microrelats entre els dies 19 i 23 d'abril. Aquest repte literària servirà, de la mateixa manera, per enllaçar la commemoració amb la celebració de Sant Jordi.

La pandèmia va obligar la sala, ubicada al Passeig Almogàvers número 49, a posposar el seu desè aniversari, per la qual cosa s'aprofita el compliment dels dotze anys de la biblioteca per recuperar la celebració.