PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

Informació

Google Geocoding API error: The request was denied.

29
Desembre
2017

La botiga Merceria Ca l’Amàlia guanya el premi al Millor Aparador de la ciutat concedit per l’Ajuntament de Sabadell

El guardó pertany al 48è certamen organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell

La botiga Merceria Ca l’Amàlia guanya el premi al Millor Aparador de la ciutat concedit per l’Ajuntament de Sabadell

En el marc de la 48a edició del Concurs d’Aparadors de Nadal impulsat per la Cambra de Comerç de Sabadell, la botiga Merceria Ca l’Amàlia, ubicada al carrer de Prudenci, 6, s’ha emportat el guardó al Millor Aparador de Sabadell, atorgat per l’Ajuntament i que és de 400 euros.

El concurs d’aparadors està organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell i compta amb el suport dels ajuntaments, la col·laboració de les associacions de comerciants i dels mercats municipals. L’objectiu és reconèixer el treball de decoració de Nadal dels establiments per promoure i dinamitzar el comerç local.

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i la tinenta d’alcalde i regidora de comerç, Marisol Martínez, han fet avui el lliurament del diploma acreditatiu del premi a Ana María Alcántara, propietària de l’establiment guardonat.

En el marc del concurs, la Cambra de Comerç de Sabadell atorga dos premis als millors aparadors de la demarcació d’aquest organisme. Així mateix, a cada localitat de la demarcació, es concedeix un premi al millor aparador del municipi, que en el cas de Sabadell s’ha atorgat a la Merceria Ca l’Amàlia.

Imatges de l’aparador premiat

Ubicació