PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Octubre
2016

La Comissió per l’Escola Virolet i l’Institut Can Llong confia que la Generalitat garantirà el finançament per construir els nous equipaments

La Comissió es va constituir per reivindicar la construcció dels edificis definitius

canllong10La Comissió constituïda per reivindicar la construcció dels edificis definitius de l’Escola Virolet i de l’Institut Can Llong va fer palesa, en el transcurs d’una reunió fa deu dies  a l’Ajuntament de Sabadell, la preocupació pel fet que encara no hi hagi un compromís ferm ni una data per a la construcció dels edificis definitius, tant de l’Escola Virolet com de l’institut.

És per això que els representants de la Comissió confien que els propers pressupostos de la Generalitat incloguin partides que permetin iniciar els equipaments pendents.

En aquest sentit, la portaveu de les AMPA de la zona per a aquest tema, Pilar Gómez, ha remarcat que

fa temps que reclamem a la Generalitat els edificis definitius i aquesta necessitat ja és molt urgent. Al barri se’ns està acabant la paciència.

Per la seva part, el tinent d’alcalde, Joan Berlanga, ha comentat que 

valorem positivament les millores que s’han fet als mòduls aquest estiu. Però, si no es construeixen els edificis escolars pendents, aviat la situació serà del tot insostenible.

Cal recordar que l’Ajuntament ja ha posat a disposició de la Generalitat dos solars per als edificis definitius: un per a l’Escola Virolet –entre el carrer de Zuric i la via del tren de la línia R4 d’ADIF– i un altre a l’àmbit on, de forma provisional, s’ubiquen actualment els mòduls del Virolet, al costat de l’Escola Mas Boadella.

Conformen la Comissió les associacions de mares i pares de Can Llong, representants de l’Ajuntament i de la Plataforma Sabadell per l’Educació Pública. Així, a la trobada hi van participar representants de les diverses AMPA, el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, representants dels grups municipals i de la Plataforma per l’Educació Pública.