PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Octubre
2014

La dinovena edició de Fira Nuvis arriba a Sabadell el 17, 18 i 19 d’octubre

L’edició 19 de Fira Nuvis del Vallès arriba a Fira Sabadell (entrada per plaça Sardana, 7). ..

Aquesta Fira està considerada com una de les més importants del sector nupcial de Catalunya oferint una gran varietat de productes i serveis per a la celebració de casaments i comunions. Al voltant de 150 expositors, entre directes i indirectes estaran presents en aquest saló. Els futurs esposos podran contractar el seu enllaç a mida, amb una oferta de preus i trobar l'últim en moda i complements, música, invitacions, restauració, viatges, fotografia i vídeo, records, etc. A més, podran assistir a demostracions en directe de música, triar l'anell de compromís, els regals pels convidats, el cotxe nupcial  i degustar vins, caves i altres productes, a càrrec de les empreses de càtering que organitzen els banquets nupcials.

 

Entre les activitats programades per Fira Nuvis destaca la passarel·la nupcial que tindrà lloc dissabte 18 d’octubre a les 7 de la tarda i diumenge 19 a les 12 del migdia, amb la participació de models professionals de  maquillatge i perruqueria de la mà de les empreses sabadellenques  What Image i l’agència de models Oshum Agency. La desfilada comptarà amb la col·laboració de Forrellat Núvies, Inmaculada Garcia, Carlo Pignatelli, Reiman, Caterina Novias, Arlett Barcelona i Lucia Flores.

Fira Nuvis es podrà visitar els dies 17, 18 i 19 d’octubre. L’horari serà divendres de 5 de la tarda a 9 del vespre i dissabte i diumenge d’11 del matí a 8 del vespre.

Entrades gratuïtes a través de www.firanuvis.com

L’entrada és gratuïta per a totes les persones que prèviament s’hagin registrat a l’apartat de descarrega “entrades gratuïtes” del web  www.firanuvis.com i presentin el comprovant imprès o descarregat al mòbil. Aquestes entrades són limitades, cada entrada és d'ús individual i serveix pels tres dies de l'esdeveniment. Les persones que vulguin visitar Fira Nuvis i no hagin adquirit la seva entrada a través del web hauran d’abonar 5 euros per persona.

Per a més informació i conèixer més activitats relacionades amb Fira Nuvis es pot consultar el seu perfil de facebook (Fira Nuvis del Vallès) o de twitter (@FiraNuvis2014).