PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Gener
2023

La façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de color vermell per commemorar el Dia Mundial de la malaltia de Kawasaki

La façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de color vermell per commemorar el Dia Mundial de la malaltia de Kawasaki

La façana de l’edifici de l’Ajuntament s’il·luminarà de color vermell demà dijous, 26 de gener, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la malaltia de Kawasaki. El consistori es suma d’aquesta manera a la campanya promoguda per l’Asociación Enfermedad de Kawasaki (Asenkawa) amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta malaltia i donar suport a les famílies afectades.

L’entitat proposa també durant el dia mundial, els hashtags per utilitzar a les xarxes socials, #lucesporcorazonessanos, #diakawasaki, #asenkawa i #porundiagnosticoatiempo.

Asenkawa és una entitat d’àmbit estatal que té com a objectiu donar a conèixer aquesta malaltia i a donar suport i informar les famílies afectades. A part de la sensibilització també donen suport a la recerca i promouen millores tan en el diagnòstic precoç com en el seguiment de la malaltia a curt i llarg termini.

La malaltia de Kawasaki és la primera causa de cardiopatia adquirida. La inexistència d’una prova diagnòstica fa que sigui molt important conèixer els símptomes d’alarma per detectar-la i fer l’orientació adequada del tractament tan aviat com sigui possible.

Web d’Asenkawa