PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Mai
2019

La Festa de la Policia atorgarà reconeixements per accions d’ajuda, solidaritat i altruisme a agents del cos i societat civil

El divendres 31, a partir de les 12 del migdia, al Centre Cívic de Sant Oleguer

La Festa de la Policia atorgarà reconeixements per accions d’ajuda, solidaritat i altruisme  a agents del cos i societat civil
Imatge d'arxiu: Festa de la Policia 2018

La Festa de la Policia Municipal de Sabadell ha esdevingut un espai de reconeixement de la trajectòria d’agents del cos i personal municipal, però també de ciutadans, ciutadanes i entitats que en algun moment ha protagonitzat accions caracteritzades pels valors de solidaritat, humanitat i altruisme. El proper divendres 31 de maig, al migdia, a l’auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer tindrà lloc aquest esdeveniment, on s’atorgaran una setantena de distincions.

L’acte estarà presidit per l’alcalde en funcions, Maties Serracant, el regidor de Seguretat i Prevenció en funcions, Lluís Perarnau i l’Intendent Major, Joan Quesada. Personal del cos s’encarregarà de presentar i conduir l’esdeveniment.

S’atorgaran felicitacions i distincions a agents de la Policia Municipal pels motius següents:

  • A la trajectòria professional de 30 o més anys de servei
  • Per un trajectòria professional exemplar
  • Per accions meritòries durant el 2018 que van més enllà de les obligacions com a agents
  • Agents que s’han jubilat durant el darrer any
  • Agents gos que s’han jubilat durant el darrer any

També es lliuraran reconeixements al personal administratiu municipal que presta el seu servei a les dependències de Can Marcet.

D’altra banda, durant els transcurs de la celebració es posarà de manifest la voluntat de servei i de relació del cos de Policia amb el seu entorn social. Així, s’atorgaran distincions a aquells ciutadans i ciutadanes que amb la seva actuació van contribuir a enaltir les qualitats humanes, com ara la solidaritat, l’empatia i el compromís social.

De la mateixa manera, es lliuraran felicitacions a entitats per la seva col·laboració amb la Policia Municipal per millor la convivència ciutadana.