PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Desembre
2016

La Fira d'Artesans de Nadal de Sabadell es pot visitar a partir d’avui a la plaça Doctor Robert

A partir d'avui, 16 de desembre, es pot visitar

La 21a Fira Artesana de Nadal de Sabadell (FANSA) s’ha instal·lat a la plaça Doctor Robert. A partir d’avui, 16 de desembre, es pot visitar aquesta proposta, coorganitzada pel Col·lectiu d'Artesans FANSA i l'Associació de Ceramistes del Vallès amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, que s'ha consolidat com una de les activitats tradicionals de les festes nadalenques de la ciutat.

La fira presenta cada any una variada oferta de productes artesans de qualitat, amb la presència d'una vintena de tallers artesanals d'arreu de Catalunya. La fira ofereix varietat de productes fets amb materials ben diversos com la fusta, el paper, la roba, el vidre, el fang, els metalls, etc. El públic que s’hi acosti podrà adquirir productes de ceràmica, joieria, barrets, tèxtil, cuir o sabates, entre d’altres.

La FANSA estarà oberta fins al 5 de gener i el seu horari és de 10 a 2 del migdia i de 2/4 de 5 a 9 del vespre. Els dies de Nadal, Sant Esteve i Any Nou estarà tancada.

Tió gegant

D’altra banda, a partir d’aquest cap de setmana l’atracció infantil del Tió Gegant s’ubicarà a diferents espais de la ciutat. Es tracta d’una reproducció a gran escala del tradicional tronc català, el qual a cops de bastó donarà regals als infants participants.

El Tió gegant estarà el dissabte, 17 de desembre, al passeig de la Plaça Major i al Mercat de Merinals. El proper dijous, dia 22, es traslladarà al Centre Cívic de Sant Oleguer i a la plaça Marcet. El dia 23 es podrà trobar a la plaça del Mestre Planas, a la plaça de la Creu de Barberà, a la plaça de la Creu Alta i també a la del Pi. Per últim, el dia 24, s’ubicarà a la plaça de Cristòbal Ramos i a la de Benjamin Garcia.