PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Octubre
2020

La Fira Ocupació Sabadell s’estrena en format telemàtic com una trobada entre empreses i persones que busquen feina

L’esdeveniment tindrà lloc del 2 al 5 de novembre

La Fira Ocupació Sabadell s’estrena en format telemàtic com una trobada entre empreses i persones que busquen feina

La Fira Ocupació Sabadell s’estrena aquest 2020 íntegrament en format virtual. Entre el 2 i el 5 de novembre empreses en recerca de professionals es trobaran en aquest esdeveniment i persones que busquen feina tindran l’oportunitat d’apuntar-se a ofertes de treball de llocs vacants o borses de treball i entrevistar-se amb responsables de recursos humans.

Les persones interessades a participar en la Fira Ocupació Sabadell ja es poden inscriure als tallers telemàtics preparatoris que tindran lloc a l’octubre. La primera sessió prevista és el 26 d’octubre amb el títol “Autocandidatura 3.0. Crea el teu videocurrículum amb stories d’Instagram”, a càrrec d’Ivan Lara. En aquest taller s’explicarà com destacar d’una manera més creativa davant una empresa entre altres candidatures i entrenar l’entrevista de treball.

 D’altra banda, el dia 28 i novament el dia 30 es celebrarà el taller en línia “Simulació d’un procés de selecció: l’entrevista” impartit per l’equip d’orientació laboral de l’Ajuntament de Sabadell. L’objectiu és ajudar a afrontar amb èxit una entrevista de feina com les que es celebraran a la Fira Ocupació Sabadell. Per a més informació i inscripció en aquests tallers es pot consultar el web www.sabadelltreball.cat.

Programa d’activitats

La Fira Ocupació Sabadell inclou un ampli programa d’activitats. Els dies 2 i 3 de novembre s’han previst 14 conferències i tallers en línia. Algunes activitats estaran adreçades específicament a empreses que vulguin participar en un espai de reflexió sobre sensibilització i bones pràctiques i conèixer com fomentar i gestionar la diversitat en la seva organització. Destaca la incorporació a la Fira Ocupació Sabadell de la tercera trobada per a la inserció laboral de les persones transgènere, la Trans Laboral amb seminaris com “Som una empresa inclusiva? Fomenta i gestiona la diversitat LGTBI a l’empresa”.

S’han previst també activitats per a persones que busquen feina per conèixer noves oportunitats laborals i tendències del mercat de treball. Entre altres tallers hi haurà un monogràfic sobre les ocupacions del tèxtil.

Finalment, els dies 4 i 5 de novembre es celebraran pròpiament les entrevistes entre empreses i persones que vulguin presentar la seva candidatura. Cada persona podrà planificar la seva pròpia agenda d’entrevistes properament per mitjà del web de la fira.

Organització i col·laboració

L’Ajuntament de Sabadell, per mitjà de Promoció Econòmica, Fira Sabadell i Sabadell Servei d’Atenció Integral (SAI), és l’organitzador de l’esdeveniment i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. A més, les entitats que col·laboren en aquest esdeveniment són el CIESC, el Gremi de Fabricants, Texfor, PIMEC, CCOO, UGT, Ca l’Enredus i Actua Vallès.