PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Maig
2017

La Fura dels Baus presenta un espectacle basat en una cantata de Bach a l’Estruch, aquest diumenge

Free Bach 212: és una performance amb un ballarí i músics en directe, amb tocs d’humor

La Fura dels Baus presenta un espectacle basat en una cantata de Bach a l’Estruch, aquest diumenge

El diumenge 7 de maig, a les 6 de la tarda, l’Estruch acollirà l’espectacle Free Bach 212:de la de Fura dels Baus. Es tracta d’una interpretació lliure de la Cantata dels camperolsde Johann Sebastian Bach.

La reinterpretació d’aquesta cantata, amb direcció i guió de Miki Espuma i David Cid, compta també amb la batuta musical de Pavel AmilcarThor Jorgen i el mateix Escuma. El treball musical de la direcció s’ha basat a fer una reinterpretació de l’obra de Bach a partir de criteris històrics, que els han permès conèixer com s’interpretava la música de l’època. Per transportar l’obra en el temps i aportar-hi caràcter actual, els directors han barrejat el barroc amb músiques electròniques i flamenc. Malgrat que la preestrena a Vic comptava amb Ginesa Ortega com a cantaora, la prometedora Mariola Membrives és qui ocupa aquest paper al repartiment final de l’espectacle.

Una versió lliure de la Baukernkantate BWV.212 de J. S. Bach. Un convit atemporal. Burlesc i humorístic. La crítica social. La invitació als plaers més mundans. En conjunt, són conceptes que semblen llunyans a les expressions musicals d’èpoques remotes. Com les trobades entre diferents disciplines i estils de musicals, els camins creuats que amalgamen discursos aparentment contrastats en un sol moviment.

La Fura dels Baus i Divina Mysteria atenen com comensals reservant noves creus interdisciplinàries, en què les músiques electròniques, la imatge multimèdia, el flamenc i una poètica contemporània de l’espectacle volen resignificar al públic actual: un precepte atemporal i inherent a la Cantata dels camperols, el de commoure i delectar sense barreres ni limitacions.

Al final de l’espectacle s’oferirà un petit refrigeri a tots els assistents que vulguin, al pati de Ca l’Estruch.

Vídeo promocional de l’espectacle

Les entrades es poden comprar aquí.