PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Gener
2020

La III edició Jove Zombie Sbd tindrà lloc el proper 24 de gener

La gimcana es va ajornar el passat mes de novembre a causa de la previsió de precipitacions intenses

La III edició Jove Zombie Sbd tindrà lloc el proper 24 de gener

El divendres 24 de gener, de 17 a 19.30 h, es portarà a terme la III edició de la gimcana Jove Zombie Sbd al centre de Sabadell. Aquesta és una de les activitats conjuntes que es porten a terme des de la xarxa d’espais joves de la ciutat i que es va ajornar el passat mes de novembre a causa de la previsió de pluja.

L’activitat tindrà com a epicentre la plaça del Doctor Robert i els carrers propers. A més, comptarà amb la presència de la unitat mòbil del servei de Joventut per tal de donar a conèixer tant els espais joves com els recursos i serveis que s’ofereixen des de l’Oficina Jove Sabadell. Per tal que tots els participants s’enduguin un record d’aquesta activitat, podran immortalitzar el moment en un “Fotomaton”, ubicat a la mateixa plaça.

Un any més, es comptarà amb el suport i la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Ribot i Serra: per un cantó, els i les alumnes de 1r del CFGS d’Animació Sociocultural assumiran la tasca de gestors/es i dinamitzadors/es de l’activitat (realitzant el disseny de les proves i materials necessaris, elaborant vídeos de difusió, etc. i dinamitzant la mateixa el dia del seu desenvolupament). D’altra banda, l’alumnat de 2n de CFGM d’Estètica i bellesa, que elaboraran els maquillatges de zombie de tots els col·laboradors.

Els i les participants podran acabar la festa amb un berenar.

L’activitat arriba a la tercera edició consolidada dins la programació anual de propostes de la xarxa, ja que té molt bona rebuda per part dels i les joves. La darrera edició va comptar amb una total de 80 participants. Enguany ja hi ha al voltant de 200 inscripcions formalitzades.