PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Novembre
2016

La imatge gràfica exterior del nou autobús híbrid és fruit d’un concurs organitzat per l’Escola Illa i TUS

La setmana passada es van donar a conèixer els guanyadors del concurs de disseny

La imatge gràfica exterior del nou autobús híbrid és fruit d’un concurs organitzat per l’Escola Illa i TUS

La setmana passada es van donar a conèixer els guanyadors del concurs de disseny organitzat per decidir la imatge gràfica exterior que s’aplicarà a l’autobús híbrid que circularà properament per Sabadell. L’acte de lliurament de diplomes es va fer la setmana passada a l’Escola Illa, centre que col·labora amb Transports Urbans Sabadell (TUS) en l’organització del concurs.

El disseny guanyador es podrà veure aplicat al nou autobús híbrid que es presentarà a la ciutat durant el proper mes de gener i que començarà a circular pocs dies després pels carrers de la ciutat. El mateix dia de la presentació també s’exposaran la resta de projectes presentats.

El 1r premi del concurs es va atorgar a l’equip anomenat Silenci, format pels alumnes David Hurtado i Lilian González –del cicle formatiu de Gràfica Publicitària– i Miguel Ojeda –del cicle formatiu d’Il·lustració– i el 2n premi es va donar a l’equip anomenat Sofregit, format per Marc Martín i Javier Robledo –del cicle formatiu de Gràfica Publicitària– i Violeta Picó –del cicle formatiu d’Il·lustració.

L’Escola Illa ha treballat la imatge gràfica exterior de l’autobús híbrid com un encàrrec real, a partir d’equips de treball interdisciplinaris formats per alumnat dels cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny de gràfica publicitària i d’il·lustració. Durant una setmana, els diferents grups creats van treballar l’encàrrec en format workshop, amb la intervenció de diferents professionals de l’àmbit del disseny i de la il·lustració, que, juntament amb el professorat del centre, van assessorar l’alumnat en la preparació de les seves propostes.