PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Març
2020

La implicació dels joves en l’Agermanament de Sabadell amb el poble sahrauí, exemple de bones pràctiques en un projecte europeu

La implicació dels joves en l’Agermanament de Sabadell amb el poble sahrauí, exemple de bones pràctiques en un projecte europeu

Intercanviar coneixements, eines i estratègies. Aquest és l’objectiu del projecte Eramus+“Strategic Human Rights Meeting Point”, que posa en comú les experiències de cinc entitats europees que treballen amb joves i en l’àmbit dels drets humans. 

En la primera trobada del projecte, que va tenir lloc la setmana passada a Barcelona, es va exposar com a exemple de bones pràctiques el retorn social derivat de l’Agermanament de Sabadell amb el poble sahrauí, un projecte finançat per l’Ajuntament de Sabadell i gestionat per TACC, Taller d’Art Cultura i Creació, que és qui coordina també aquest projecte europeu. 

Les altres entitats participants (procedents de Polònia, Romania, Portugal i Grècia), van valorar el projecte molt positivament i podran transferir-ne els elements que considerin als projectes que tenen als seus respectius països.

En un futur, s’organitzaran trobades a la resta de països europeus per anar coneixent també els seus exemples de bones pràctiques. La previsió és que el projecte culmini entre finals d'aquest any i principis del següent a Sabadell, de manera que els joves dels camps de solidaritat puguin explicar de primera mà la seva implicació en les accions de retorn social.

Més informació