PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Febrer
2014

La Junta de Portaveus aprova per unanimitat una moció de rebuig a la pujada tarifària de l’ATM

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest matí per unanimitat una moció dels grups municipals d’ICV i EUiA de rebuig a la pujada tarifària de l’ATM

Els acords aprovats són:

PRIMER.- Manifestar el profund desacord per l'increment de les tarifes de transport metropolità per l'any 2014 que ha aprovat el Consell d'Administració de l'ATM.

SEGON.- Proposar que es revisi l’actual estructura de zones tarifàries, reduint les  sis zones actuals a dues zones pel mateix àmbit territorial.

TERCER.- Proposar que s'estudiï i aprovi una targeta anual T-ANY amb dues tarifes, una per les tres primeres corones tarifàries actuals i una altra per les sis zones tarifàries existents actualment, a preus assequibles i pagament fraccionat.

QUART.- Proposar que es rectifiquin les tarifes del 2014 tornant a les tarifes del 2013 .

CINQUÉ.- Demanar al Govern de la Generalitat que compleixi la Llei de Mobilitat 9/2003 i que de manera URGENT, enceti els treballs per aprovar una Llei de Finançament del Transport Públic.

SISÉ.- Donar trasllat d'aquests acords a l'ATM, a l'AMB, als grups municipals parlamentaris, a l'Associació per la promoció del Transport Públic i als sindicats CCOO i UGT.