PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Gener
2020

La mostra més rellevant de disseny tipogràfic aterra a l’Escola Illa

Els projectes de la 65a Type Directors Club de Nova York estaran exposats fins al 17 de gener

La mostra més rellevant de disseny tipogràfic aterra a l’Escola Illa

L’Escola d’Art i Disseny Illa acull fins al proper 17 de gener la 65a mostra itinerant de projectes Type Directors Club de Nova York. L’exposició recull els millors dissenys tipogràfics internacionals de 2018, com ara cartells, catàlegs, llibres, revistes, marques corporatives i logotips.

Ja fa vuit anys que l’Escola Illa acull aquesta exhibició i durant unes setmanes ofereix l’oportunitat de conèixer les darreres tendències del disseny tipogràfic tant en paper com en pantalles. Altres països, com França, Alemanya, els Països Baixos, el Regne Unit, la Xina o Corea del Sud, han acollit aquesta mostra itinerant. La mostra viatja en diversos baguls per tots aquests països i a Sabadell ha arribat la maleta procedent de l’Escola Bau de Barcelona. Aquest recull està considerat dins el sector de les arts gràfiques com la millor exposició mundial de tipografia.

Els premis TDC són atorgats per l’Associació Internacional Type Directors Club de Nova York, fundada l’any 1946, una entitat que té la funció de vetllar per a la divulgació i protecció de la paraula escrita expressada formalment per mitjà de la tipografia i representada tant en mitjans impresos com en pantalla.

Aquest bagul properament viatjarà per l’Estat a altres centres d’art i disseny a Santander, Andalusia, Madrid i Sòria.