PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

  27
  Maig
  2021

  La Pista Coberta d’Atletisme comença a funcionar el proper dimarts, 1 de juny, com a punt de vacunació massiva

  Per facilitar l’accés a l’equipament, es posarà en marxa un servei d’autobús gratuït i també s’habilitaran zones d’aparcament

  La Pista Coberta d’Atletisme comença a funcionar el proper dimarts, 1 de juny, com a punt de vacunació massiva

  El proper dimarts, 1 de juny, es posarà en marxa un nou punt de vacunació massiva a la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell. A l’equipament, que donarà cobertura a tota la població de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, complementant els punts de vacunació actuals, es preveu que s’hi administraran entre 5 i 6 mil dosis diàries, tot i que els primers dies es començarà amb una capacitat menor per assegurar el correcte funcionament dels circuits. La posada en marxa del nou servei comportarà tot un dispositiu de mobilitat per garantir la fluïdesa en l’accés i sortida de la Pista. Entre les mesures, hi haurà un autobús gratuït cada 15 minuts i s’habilitaran zones d’aparcament. Així mateix, hi haurà accés restringit de vehicles a l’àrea de La Bassa i la zona esportiva de Sant Oleguer.

  Pel que fa al servei d’autobús gratuït, s’articularà a través de la línia L15, que connectarà cada 15 minuts els serveis de bus urbà i interurbà, així com les estacions de Sabadell Plaça Major de FGC i Sabadell Centre de RENFE, amb la Pista Coberta.

  D’altra banda, l’aparcament de l’esplanada adjacent a La Bassa es destinarà provisionalment a les persones que es desplacin per rebre la vacuna. Pel que es refereix als usuaris/-àries de la zona esportiva de Sant Oleguer, només podran aparcar en aquest àmbit les persones amb mobilitat reduïda. La resta d’usuaris únicament podran accedir en cotxe a l’esplanada per deixar o recollir infants que vagin a les activitats esportives, però no podran estacionar-hi. Cal dir, així mateix, que s’ha habilitat un aparcament provisional per a aquests ciutadans i ciutadanes al costat de les Piscines Municipals Joan Serra.

  Per tal de vetllar per la fluïdesa de la circulació, s’habilitaran diferents punts de control. I hi haurà a disposició de la ciutadania els següents telèfons de contacte, per si cal consultar situacions especials o determinades casuístiques en relació amb l’accés o l’aparcament. Tel. 93 745 33 24 o Telèfon mòbil: 616 440 123.

  Precisament en relació amb la mobilitat, es portaran a terme actuacions provisionals d'adequació del carrer de Brutau, entre els carrers de Gorina i Pujol i de Sol i Padrís, per ampliar els carrils de circulació en direcció al centre de vacunació. I també s’ampliaran els carrils al carrer dels Sentmenat per facilitar l’itinerari de sortida de la Pista, amb afectació total de l’estacionament entre els carrers de Balmes i Alguersuari i Pascual. Un cop cessi l’activitat del punt de vacunació, es restablirà la situació anterior.

  Més informació sobre els accessos, afectacions al trànsit i mobilitat a www.sabadell.cat/mobilitat

  Obert de dilluns a diumenge

  El nou punt de vacunació massiva obrirà de dilluns a diumenge, de 8 a 20 hores, amb possibilitat d’ampliar fins a les 22 hores si cal. El ritme de vacunació vindrà determinat en tot moment per la quantitat de dosis disponibles.

  El punt disposarà inicialment de zona de recepció i acreditació, 4 mòduls de vacunació (amb 6 punts d’administració cadascun), 4 sales d’observació per a després de la vacuna i un espai per a l’atenció mèdica del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Si cal, el dispositiu està preparat per ampliar-se amb més punts de vacunació i d’espera.

  Des de l’equipament, es donarà cobertura als municipis del Barcelonès Nord, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental, que són els que conformen la Regió Sanitària Metropolitana Nord. La Pista complementarà l’estratègia actual de vacunació, ara repartida entre els punts centralitzats – dos a Sabadell, als casals cívics Rogelio Soto i Arraona-Merinals– i els Equips d’Atenció Primària.

  El nou equipament l’habilita el Departament de Salut, comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell per a la infraestructura i els dispositius complementaris, l’Institut Català de la Salut, l’Hospital Parc Taulí i el SEM.

  Categories coronavirus, Mobilitat i transport, Salut Tags Covid-19, mobilitat, pista coberta, pista coberta atletisme, vacunacio