PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Novembre
2021

La Plataforma d’entitats del Tercer Sector de Sabadell celebra una nova jornada de reconeixement a les empreses col·laboradores

El dia “Empreses amb Vàlua” tindrà lloc el 23 de novembre a Fira Sabadell i inclou una taula rodona sobre la resiliència en temps de pandèmia

La Plataforma d’entitats del Tercer Sector de Sabadell celebra una nova jornada de reconeixement a les empreses col·laboradores

La Plataforma del Tercer Sector de Sabadell, Vàlua, celebra una nova edició del dia “Empreses amb Vàlua”. Es tracta d’un acte de reconeixement públic d’un conjunt d’empreses per la seva col·laboració i per això s’atorga  el diploma “Empresa amb Vàlua”. Aquest és un guardó per a empreses compromeses amb Sabadell i amb la seva ciutadania, que es preocupa del benestar del seu entorn i que s’implica mitjançant la col·laboració amb les entitats de la Plataforma, de moltes maneres possibles, però principalment contractant persones en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social o comprant productes i contractant serveis a les entitats Vàlua.

Durant la jornada es posarà en valor la feina feta durant el temps de pandèmia i la capacitat de superació, tant de les entitats, professionals i persones usuàries del Tercer Sector Social, com de les empreses que han mantingut el seu suport a les entitats Vàlua. L’acte tindrà lloc a l’auditori de Fira Sabadell el 23 de novembre de 2021 d’11 a 12.30 hores.

Durant la jornada es celebrarà una taula rodona per reflexionar a l’entorn de la problemàtica del Tercer Sector en temps de dificultats com ha estat la pandèmia. La taula comptarà amb la participació de la Secretària General del Gremi de Fabricants de Sabadell, Núria Aymerich la Presidenta de la Taula del Tercer Sector Social, Francina Alsina, el Soci Director de la consultora Valores & Marketing, Juan Mezo i el Director de Relacions Ciutadanes al Casals dels Infants per l’Acció social als Barris de Barcelona, Enric Canet.

Vàlua

Vàlua és el nom de la plataforma d’entitats del Tercer Sector Social de Sabadell, que treballen conjuntament pels drets, la igualtat d’oportunitats i la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social. Són organitzacions, d’iniciativa privada i no lucratives, que treballem per la millora de la societat i que acompanyem i donen suport a les administracions públiques en el desenvolupament de noves polítiques socials, ambientals, de cooperació, educatives. El seu valor afegit és la capacitat de mobilitzar recursos i persones i de treballar en xarxa.

L’Ajuntament dóna suport tècnic a la plataforma des de la seva gènesi, l’any 2000. En formen part actualment: Actuavallès, Andi Down, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Associació Ethos, Associació Juvenil Esquitx, Avan, Càritas, Centre Sara, Cerma Acoge, Cipo sccl, Creu Roja, Drapaires d’Emmaús, Esplai Baldufa, Família i Societat, Fundació Atendis, Fundació Ecom, Fundació Main, Fundación Secretariado Gitano, Grandalla, Salut Mental Sabadell, SCAI, TDAH Vallès, Escola Xalest i Prelaboral Xalest. Per a més informació sobre Vàlua espot consultar el web valua.cat.