PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Novembre
2016

La Policia Municipal deté quatre persones per la crema de vuit contenidors a la ciutat el passat diumenge

La Policia Municipal va activar el protocol d’actuació davant d’aquests fets

La Policia Municipal de Sabadell va detenir el passat diumenge els presumptes autors de la crema de vuit contenidors a la ciutat.

Els fets van passar cap a 2/4 de 5 de la matinada de diumenge, quan es va rebre un avís ciutadà que hi havia uns contenidors cremant al carrer de Fatjó, propers a la carretera de Barcelona. Minuts després es va rebre un nou avís ciutadà que hi havia nous contenidors cremant al carrer de Can Viloca amb la plaça de Sant Pius X, a uns 200 metres dels anteriors.

Alertada per l’avís, la Policia Municipal va activar el protocol d’actuació davant d’aquests fets, consistent a vigilar la zona propera al lloc on s'havien cremat els contenidors per intentar localitzar els autors.

Com a part de la investigació, els agents van poder localitzar unes càmeres de seguretat situades a la zona i que han ajudat a identificar les quatre persones, suposadament, autores de la crema. Es tracta d’una dona i dos homes de 18 anys i un menor de 17.

Les quatre persones van quedar detingudes, tres han passat a disposició judicial –acusats de danys per incendi– i un quart, en ser menor d’edat, ha passat al jutjat de menors.

Danys materials

A causa del primer incendi, a més de cremar els quatre contenidors van resultar afectats pel foc semàfors, senyalització vertical de trànsit i la façana d'un edifici. En el segon incendi van cremar quatre contenidors més i van resultar afectats pel foc tres vehicles turismes estacionats pel voltant.

Des de la Policia s’investiga ara si les persones detingudes podrien ser autores també d'alguns dels darrers incendis de contenidors a la ciutat.

L’Ajuntament de Sabadell valora molt positivament la col·laboració veïnal alertant la policia en episodis com aquest, ja que la ràpida actuació de la Policia Municipal, gràcies a les alertes ciutadanes, ha facilitat la identificació i detenció dels autors de la crema de contenidors.