PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Febrer
2017

La Policia Municipal deté un dels autors de la crema de 16 contenidors i n'identifica 2 més

Les detencions s'han produït aquesta matinada, després de seguir-los la pista durant el cap de setmana

Es tracta d'un jove de 19 anys i de dos menors de 16. Actualment estan en marxa les actuacions policials pel traspàs de les diligencies a la autoritat judicial. Les detencions s'han produit aquesta matinada, després de seguir-los la pista durant el cap de setmana.
 
Els fets van començar la matinada de dissabte, quan es van cremar diversos contenidors a la zona centre. Diferents testimonis van informar que es tractava de tres joves i que els havien vist desplaçar-se en bicicleta.
 
La matinada de diumenge es va tornar a cremar contenidors a la mateixa zona. Un treballador del servei de recollida d’escombraries va informar que tres joves que es desplaçaven en bicicleta estaven intentant calar foc a un contenidor.
 
Una patrulla de la Policia Municipal es va desplaçar al lloc indicat pel testimoni, i va observar dos joves en bicicleta que, en veure els agents, es van donar a la fuga.
 
A les 2:34 hores, la Policia va rebre de nou comunicació que al carrer Sant Honorat hi havia diferents contenidors cremant. Una de les patrulles que estava a la zona intentant localitzar els autors va veure dos joves en bicicleta que coincidien amb la descripció. En el moment en què la Policia s'hi va dirigir per identificar-los van fugir en dues direccions diferents. 
 
Després de la  persecució d’un dels joves, per diferents carrers de la zona, aquest ha estat detingut i ha reconegut ser l’autor del incendi dels contenidors.
 
Les actuacions posteriors han permès identificar als altres dos joves que serien els autors de com a mínim la crema de 16 contenidors i un turisme amb danys a un altre.