PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Febrer
2017

La Policia Municipal disposarà de 13 vehicles nous

El nou parc mòbil significarà una millora de la sostenibilitat en el trànsit rodat

Amb l’objectiu d’anar substituint, de forma progressiva, els vehicles més antics del parc mòbil de la Policia Municipal, l’Ajuntament de Sabadell ha iniciat els tràmits per treure a concurs l’arrendament, amb opció de compra, de tretze vehicles nous.

Aquests es podrien incorporar al parc mòbil a partir del segon semestre de l’any, un cop s’hagin retolat, transformat i fetes les adaptacions necessàries que requereixen els cotxes de policia, com és per exemple, els llums i les sirenes d’emergència o la incorporació del kit de detinguts en sis dels vehicles.

Es tracta de quatre motocicletes de motor elèctric tipus scooter, un turisme de motor elèctric, sis turismes de motor benzina i dos turismes de motor híbrid que, per les característiques, són una clara aposta pel respecte al medi ambient ja que es tracta de cotxes poc contaminants o alternatius.

L’objectiu del Govern és l’aposta per la millora de la sostenibilitat també en el trànsit rodat a la ciutat, tant pel que fa al transport públic, com en la recent incorporació de dues bicicletes elèctriques destinades al servei de zona blava o com ara, en la renovació del parc mòbil de la policia.

El concurs pel subministrament dels nous vehicles té un pressupost de licitació de 755.959€ que inclouen també el manteniment i que ara el consistori adquiriria en la modalitat d’arrendament però amb opció a compra d'aquí a quatre anys.