PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
abril
2020

La programació cultural sabadellenca s’atura fins a l’estiu

L’Estruch, la Sala Miguel Hernández, la Faràndula i el Teatre Principal abaixen el teló de la programació de la temporada hivern-primavera 2020

La programació cultural sabadellenca s’atura fins a l’estiu

L’Ajuntament de Sabadell dona per finalitzada la programació de la temporada hivern-primavera. La situació d’incertesa que es viu actualment i la impossibilitat d’una concreció per donar una data d’obertura dels teatres municipals han estat els elements clau per prendre aquesta decisió.

Ara la Regidoria de Cultura està treballant per tornar a programar la majoria d’espectacles que no es podran fer aquesta temporada i situar-los a la graella de programació  2020-2021.

A més, s’està parlant amb les entitats que programen als teatres i amb les companyies amb les quals hi havia compromisos aquesta temporada, per tal que l’afectació al sector sigui la menor possible.

D’altra banda, l’Ajuntament també està treballant per organitzar el retorn de diners de les entrades adquirides pels compradors. Tan aviat com sigui possible, s’informarà per correu electrònic  i per les xarxes.

Finalment, les entitats organitzadores de les festes majors dels barris del Torrent del Capellà, Nostra Llar, la Concòrdia i Campoamor han suspès les festes, que es reprendran normalment en la propera edició.