PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Gener
2019

La reedició del Programa UBICAT atendrà aquest any 200 persones en recerca de feina

Es fan actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional

La reedició del Programa UBICAT atendrà aquest any 200 persones en recerca de feina

L’Ajuntament de Sabadell posarà en marxa novament el Programa UBICAT del Servei d’Ocupació de Catalunya per millorar la ocupabilitat de les persones en recerca de feina amb actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional. Per dur-lo a terme comptarà amb una subvenció de 361 mil €.

L’objectiu general d’UBICAT és atendre de forma personalitzada cada participant. Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro,

“aquest programa permet donar suport a les persones de forma individualitzada orientar la seva carrera professional i preparar-les amb les millors condicions per anar a trobar una feina”. 

Durant la primera edició del programa 350 persones  van ser ateses i al finalitzar el projecte 76 havien comunicat que havien trobat una feina.

Les persones que participin en el programa se sotmetran a una anàlisi de les seves capacitats i condicions d’ocupabilitat amb l’objectiu de definir el seu projecte professional. Això permetrà incidir en les seves competències i a la vegada treballar aspectes motivacionals, en el coneixement d’eines de recerca de feina  i recursos per fer front a un procés de selecció o capacitació digital, entre d’altres. En paral·lel es preveuen accions amb entitats, agents i empreses del territori perquè les persones participants puguin tenir una aproximació a l’entorn productiu i teixit empresarial.

El programa s’adreça a les persones en situació d’atur d'especial vulnerabilitat, les inactives que han deixat de buscar perquè tenen poca confiança en trobar-la; i persones treballadores que d'acord amb les condicions precàries del mercat de treball, no han resolt les seves necessitats mínimes o les perspectives laborals. Tenen prioritat les persones amb un baix nivell formatiu i de qualificació o poca experiència laboral, més grans de 45 anys i altres en riscs de vulnerabilitat que quedin exclosos d’altres tipus de serveis especials.

Inscripció

Per participar-hi cal estar registrat a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació i empadronat a Sabadell. Les persones interessades s’han d’adreçar a l’edifici Vapor Llonch en horari d’oficina de dilluns a  divendres de 9 a 14 h.