PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Novembre
2016

La Regidoria d’Educació presenta un nou web

És més visual i permet una comunicació més ràpida, senzilla i eficient amb la ciutadania

Ja hi ha actiu el nou web de la Regidoria d’Educació, que presenta una imatge renovada respecte de la versió anterior, amb un disseny molt més visual i atractiu per a la consulta per part de la ciutadania. El nou web neix amb l’objectiu de posar a l’abast de l’usuari la informació relacionada amb els àmbits d’actuació directa de la Regidoria o els que puguin ser d’interès general dins l’àmbit educatiu. Tot plegat, afavorint la transparència i la comunicació de la institució amb el conjunt de ciutadans i ciutadanes.

El nou web s’ha estructurat amb la voluntat d’afavorir al màxim una consulta intuïtiva, ràpida i senzilla. Així, s’hi han inclòs diferents apartats com ara Centres educatius; Recursos, activitats i serveis; Orientació formativa i laboral; Participació, i Educació en el lleure. Alhora, es destaquen alguns programes com la Xarxa d’Infància 0-3, el Ciutat i Escola o el conjunt d’accions per promoure la màxima implicació de les famílies en el fet educatiu, entre altres, que poden ser d’especial interès per a la ciutadania en general i per al conjunt de la comunitat educativa.

També s’hi inclouen les darreres notícies generades per la Regidoria, enllaços a webs de centres o equipaments municipals i a altres mitjans de comunicació institucional, com poden ser els butlletins sbdeduc@ o el de la xarxa d’escoles bressol.

Així mateix, el nou web incorpora un enllaç directe amb el perfil de Twitter @sbdeducacio, que s’ha obert aquest any amb la voluntat d’ampliar els mecanisme de comunicació i transparència.

Val a dir també que, al marge de l’estructura, a l’interior de cadascun dels apartats s’ha vetllat per fer servir un llenguatge planer, fugint d’expressions més tècniques i, per tant, facilitant la comprensió del text.