PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Març
2019

La resiliència i el benestar emocional centraran els propers 5 i 6 d’abril la tercera edició del Fòrum Salut

Les inscripcions a l’esdeveniment, d’accés gratuït, ja estan obertes

La resiliència i el benestar emocional centraran els propers 5 i 6 d’abril la tercera edició del Fòrum Salut
Membres del comitè organitzador del Fòrum

El Fòrum Salut celebrarà la tercera edició els propers 5 i 6 d’abril amb la resiliència i el benestar emocional com a temàtiques protagonistes. D’aquesta manera, el Fòrum proposarà als assistents informació i elements de reflexió sobre qüestions com quin és el significat de resiliència, com afavorir-la o què ens ajuda (o no) a sentir-nos millor. Les inscripcions a la trobada, oberta a tothom i d’accés gratuït, ja estan obertes.

El Fòrum Salut és un esdeveniment anual que té com a objectiu situar la Salut al centre del debat i de la sensibilització ciutadana, per mitjà de la informació i el diàleg col·lectiu sobre un àmbit específic. Amb aquesta finalitat, compta amb ponències d’especialistes que, de forma entenedora, apropen al públic diferents qüestions relacionades amb el tema escollit i ofereix, així mateix, propostes familiars i tallers diversos.

En aquest marc, la tercera edició del Fòrum proposa per al 5 i 6 d’abril una ponència sobre el benestar i els malestars en clau adolescent, a càrrec del psicòleg i educador Jaume Funes.  Es parlarà també sobre accions per promoure la resiliència i el benestar, una taula rodona amb històries de resiliència, a més de tres tallers relacionats.

Així mateix, divendres a la tarda, Creu Roja dinamitzarà un espai per a infants de 2 a 10 anys amb jocs i tallers d’emocions, adreçat als fills/filles de les persones que s’inscriguin a la ponència i a la taula rodona previstes. En el cas de l’espai infantil, es demana especialment inscripció prèvia via web per tal de poder planificar el millor possible les activitats que s’adreçaran als infants.

El microteatre serà un altre dels ingredients del Fòrum, en aquest cas dissabte, amb la companyia Amfiteatre, que oferirà la peça “El de dins, el de fora”.

El Fòrum Salut és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i un Comitè organitzador nascut del Consell Municipal de Salut, que proposa els continguts, les conferències i altres activitats que conformen l’esdeveniment.