PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • L'Artèxtil es convertirà en la nova seu del futur Campus Urbà de Ciències de la Vida i de la Salut a Sabadell

 • Rellancem l'Eix

 • Obres per canalitzar i potabilitzar les aigües del subsòl

 • Policia Municipal 2024

 • La temporada de piscines 2024 s’inicia aquest divendres, 7 de juny, amb l’obertura d’Olímpia i Cal Marcet

 • Comencen els treballs de pacificació a l'entorn de l'Escola Joan Montllor

 • L'espai sobre la plataforma de la Ronda Oest és un espai d'ús ciutadà a Can Llong

 • El Pacte Industrial de la Regió Metropolitana ha celebrat a Sabadell una jornada sobre productivitat i qualitat del treball

 • La tercera edició del Festival Observa arriba a Sabadell del 23 de maig al 16 de juny

 • El 3r Saló Sakura Matsuri 2024 arriba a Sabadell per apropar l'essència del Japó a la ciutat

 • Les plagues urbanes són un problema arreu pel canvi climàtic

 • El festival Embassa't celebra aquesta setmana la 16a edició

 • L'Ajuntament reomple el llac del Parc Catalunya

 • El llac del Parc Catalunya recuperarà aviat la normalitat

 • Seguici de vigília de La Salut 2024

 • Millores en la seguretat i la senyalització dels carrers d'Osca, Avellaneda i Portugal

 • Noves actuacions a l'entorn de l'Escola Joanot Alisanda

 • Millores als entorns escolars de la ciutat, ara a l'Escola Miquel Martí i Pol

 • Obres per millorar l'accessibilitat al carrer de Sant Joan

 • S'instal·len dos nous passos elevats per a vianants a l'entorn de l'Escola Arraona i davant del CAP dels Merinals

 • Vacances de la Gent Gran 2024-2025

 • Espais cangur de l'Ajuntament de Sabadell

 • S'instal·len dos passos elevats a la Via Alexandra, al barri de Can Rull

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Mas Boadella, Virolet i Servator

 • Noves escales i rampes entre els carrers de Bécquer i Plaute i a la plaça de Ròmul al barri de Can Rull

 • Es substitueixen 19 bancs i s'instal·len 4 cadires a la Via Aurèlia

 • Les obres del Portal Sud transformaran l'entrada a Sabadell

 • SBD Fira PRO: Formació i Treball 2024

 • L'Ajuntament impulsa la rehabilitació energètica dels habitatges municipals

 • Sabies que a Sabadell fa 14 anys que els nous edificis han de reaprofitar l’aigua?

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

  14
  Novembre
  2023

  La Setmana de l’Emprenedoria torna a Sabadell entre el 20 i el 24 de novembre per enfortir l’ecosistema emprenedor local

  L’Ajuntament de Sabadell i diferents entitats empresarials, universitàries i de recerca i coneixement promouen aquest esdeveniment adreçat a persones a punt d’iniciar un negoci o que l’hagin creat recentment

  La Setmana de l’Emprenedoria torna a Sabadell entre el 20 i el 24 de novembre per enfortir l’ecosistema emprenedor local

  La Setmana de l’Emprenedoria torna a Sabadell. Es tracta d’un esdeveniment amb l’objectiu d’oferir, entre el 20 i el 24 de novembre, un conjunt d'activitats adreçades a totes les persones emprenedores i noves empresàries que estiguin a punt d’iniciar un nou negoci o l’hagin iniciat recentment.

  Per mitjà de tallers, accions de networking o un fòrum d'emprenedoria, entre altres activitats, es vol donar suport conjuntament a l’emprenedoria i impulsar la creació d’empreses al territori i atraure talent emprenedor. Alhora les activitats també permeten a les persones emprenedores i projectes empresarials entrar en contacte amb empreses consolidades del territori i altres agents de l’ecosistema empresarial, que pot afavorir col·laboracions i projectes conjunts de millora.

  En total, la Setmana de l’Emprenedoria inclou 8 activitats. La primera és una jornada de portes obertes a un conjunt de centres d’allotjament empresarial presents a la ciutat. El dia 20 de novembre qui ho desitgi podrà visitar el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, el Centre de Promoció Empresarial, els espais de la Cambra de Comerç de Sabadell, Crec Sabadell, Happy Works i Sabadell WOW! També el dia 20 tindrà lloc la sessió “Parlar en públic amb l’actor Fermí Fernàndez”. Un taller per entrenar les habilitats comunicatives amb casos pràctics, a partir de la realitat professional de cada participant a la sessió i amb la participació també d’un psicòleg.

  Per aquesta edició s’han inclòs les activitats organitzades pel Grup de treball d’empresa i innovació del Campus de ciències de la vida i la Salut de Sabadell. Així, el 21 de novembre es celebrarà el “Workshop d’inversió en Startups de Salut”. L’objectiu és conèixer els instruments d’inversió, tant privats com públics, i com tots ells conflueixen dins d’un ecosistema. La sessió acabarà amb exemples pràctics d’empreses de l’àmbit sanitari ja creades dins d’institucions com el I3PT (Institut d´Investigació i Innovació Parc Taulí) i la Corporació Sanitària Parc Taulí.

  Dia de la Dona Emprenedora

  Per commemorar el Dia de la Dona Emprenedora, el 21 de novembre tindrà lloc la sessió “Co-creant el full de ruta del lideratge femení a Sabadell”. Des de l’Ajuntament s’ha considerat adient incloure aquesta activitat en el marc de la Setmana de l’Emprenedoria per posar en valor el talent femení. Aquesta sessió pretén ser un espai de trobada del teixit empresarial liderat per dones de la ciutat per co-crear i definir els reptes que afronta actualment la dona emprenedora, directiva i empresària i establir els objectius i accions a mig i llarg termini.

  D’altra banda, el 22 de novembre es celebrarà la sessió “Drets i obligacions del treballador autònom@, el que cal saber per emprendre”, organitzat per la CTAC- Autònoms (Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya) i la ponència “Emprenedoria i disseny social, una disciplina al servei de la salut i de la qualitat de vida de les persones”, a càrrec de l’Escola Superior de Disseny ESDi. Aquesta darrera activitat també està organitzada pel Grup de treball d’empresa i innovació del Campus de ciències de la vida i la Salut de Sabadell.

  Cafè Aventura

  El 23 de novembre arriba l’edició número 11 del “Cafè Aventura. Fòrum d’Emprenedoria de Sabadell”. Aquest esdeveniment té com a objectiu donar visibilitat a les noves empreses, en especial aquelles més innovadores i de base tecnològica, premiar la creació i el desenvolupament de noves activitats empresarials, sobretot les relacionades amb el disseny i les tecnologies aplicades a la indústria, i facilitar el contacte entre les diverses persones participants, així com l’accés a recursos econòmics i tecnològics, entre d’altres.

  La Setmana de l’Emprenedoria es tancarà el 24 de novembre, amb la proposta “Eufòria emprenedora a Sabadell”, organitzada per la xarxa ONION. Es tracta d’una jornada matinal on, en primer lloc, es comptarà amb una xerrada de l’estilista i assessora d’imatge Marta Pontnou, i es continuarà amb les presentacions de deu empreses o startups d’entre les quals, un cop valorades pel jurat, en sortirà una guanyadora.

  Organització

  L’Ajuntament de Sabadell promou la Setmana de l’Emprenedoria amb la col·laboració de la xarxa empresarial ONION, Emprenedores Teixint Sabadell, ESDI, Parc Taulí, Parc de Recerca UAB (PRUAB), Cambra de Comerç de Sabadell, Centre Metal·lúrgic, Gremi Fabricants de Sabadell, PIMEC Vallès Occidental, Joves Empresaris i Directius locals, Parc de Recerca UAB, CTAC, Campus de Ciències de la Vida i la Salut de Sabadell i Diputació de Barcelona.

  Com indica el regidor de Desenvolupament Econòmic, Antonio Rodríguez,

  “aquesta iniciativa és una mostra del treball coordinat amb entitats i agents socioeconòmics arrelats al territori per enfortir el teixit emprenedor local. Any rere any, la Setmana de l’Emprenedoria esdevé una cita anual ineludible per a tothom amb interès per conèixer tot el que la ciutat ofereix per emprendre un negoci.”

  Per la seva banda, el tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Lluís Matas, ha destacat

  “l’esforç dels serveis municipals pel que fa a la promoció econòmica i l’atracció empresarial de primer nivell. Des de l’Ajuntament volem continuar promovent una activitat econòmica i empresarial de qualitat, amb tots els recursos disponibles d’orientació i assessorament especialitzats”.

  Inscripció oberta

  Les activitats són gratuïtes i tenen aforament limitat. En aquests moments, estan obertes les inscripcions. Per a més informació i inscripcions està disponible el web: setmana-emprenedoria.sabadellempresa.ca

  Categories Sabadell 2030, CCVSS, Empresa, Economia i treball, Projectes Estratègics Tags Setmana de l'Emprenedoria