PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Setembre
2020

La temporada d’estiu a La Bassa i piscines registra una afluència de 121.000 banyistes

La venda anticipada via web supera la presencial amb mes del 90% de les entrades

La temporada d’estiu a La Bassa i piscines registra una afluència de 121.000 banyistes

La temporada d’estiu 2020 ha registrat una afluència de banyistes a la Bassa de 76.678 persones i de 44.949 a la resta de piscines, la qual cosa dona un total de 121.627 persones. Ha estat una temporada diferent a l’habitual, marcada per la pandèmia de coronavirus, que ha obligat a prendre mesures de prevenció com ara reduir l’aforament de les instal·lacions i el període de funcionament, la implantació de torns de matí i tarda i la venda anticipada.

Pel que fa a les piscines municipals, l’assistència ha estat a Can Marcet de 14.184 persones; a Olímpia, 12.478, registre molt similar al de la piscina de Campoamor amb 12.259. A la piscina de Ca n’Oriac, que va obrir a finals de juliol un cop finalitzades les obres de millora, la xifra és de 6.028 persones.

La venda d’entrades aquest any ha estat anticipada obligatòriament i es podia fer pel web de les piscines municipals o de forma presencial a les taquilles de les piscines. La venda en línia, però, s’ha imposat amb un 91% de venda sobre el total.

La regidora d’Esports, Laura Reyes ha apuntat que “el funcionament del servei ha estat molt bo tot i la situació excepcional i ha quedat demostrada la utilitat de les mesures aplicades, ja que s’ha ofert la possibilitat de gaudir de les piscines amb les màximes garanties de seguretat per a les persones”. La regidora ha destacat també el funcionament de la venda anticipada per internet, “un aspecte que potenciarem encara més de cara a les properes temporades”.

Les piscines municipals i la Bassa van entrar en funcionament el dilluns 6 de juliol prenent totes les mesures de prevenció per la situació derivada de la COVID-19. En el cas de la Bassa, la temporada va acabar el 30 d’agost, mentre que Olímpia i Campoamor van romandre obertes fins al 13 de setembre i Can Marcet fins al dia 4. La piscina de Ca n’Oriac va entrar en funcionament el 29 de juliol, tan bon punt van acabar les obres de millora. Va tancar portes com la de Can Marcet, el 4 de setembre.