PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Setembre
2019

La temporada de Concerts Simfònics comença divendres a la Faràndula amb un programa dedicat a Beethoven

Dels 6 programes que l’OSV oferirà aquest curs, 3 estaran dedicats al compositor alemany, de qui se celebrarà el 250è aniversari el 2020

La temporada de Concerts Simfònics comença divendres a la Faràndula amb un programa dedicat a Beethoven

L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) –amb seu a la nostra ciutat i encarregada dels concerts simfònics municipals– comença la temporada el proper divendres, 20 setembre, a les 20.30 h, al Teatre La Faràndula. Ho fa amb dues obres simfòniques i una de simfònico-coral de Ludwig van Beethoven, de qui el 2020 se celebrarà el 250è aniversari del naixement. L’orquestra s'endinsa així en el romanticisme de finals del segle XVIII i principis del segle XIX.

Sota la direcció de Salvador Mas, en aquest primer concert, titulat La Cinquena de Beethoven, interpretaran l'Obertura Egmont (1810), la Simfonia número 5 (1808) i la Cantata per la mort de Josep II (1790), amb la participació de la soprano Ulrike Haller i del baix Robert Holzer com a solistes, i del Cor Jove de l'Orfeó Català liderat per Esteve Nabona.

Durant el curs 2019-2020, la temporada de Concerts Simfònics municipals inclourà sis programes i set concerts. Es tracta de Tribut a John Williams, el 15 de novembre; el Festival de valsos i danses, el 28 i 29 de desembre; El pi4no de Beethoven, el 31 de gener; Mozart a Praga, el 27 de març, i La Novena de Beethoven, el 29 de maig. Seran, doncs tres programes dedicats al compositor alemany Ludwig van Beethoven.

Les entrades es poden comprar a la taquilla del Teatre Principal,
de dimecres a dissabte de 18 a 20 h de , divendres i dissabte d’11 a 13 h i el mateix dia del concert, al mateix Teatre La Faràndula, una hora abans que comenci la sessió. I, en línia, aquí.