PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Maig
2014

La tercera edició de la ruta gastronòmica “DesTapa’t Sabadell” torna a la ciutat entre el 29 de maig i el 8 de juny

En aquesta ocasió 42 establiments oferiran una especialitat de tapa i quinto de cervesa a un preu tancat de 2,50 €.

La tercera ruta de la tapa de la ciutat se celebrarà entre el 29 de maig i el 8 de juny. Amb el títol“DesTapa’t Sabadell” torna aquesta ruta gastronòmica per donar a conèixer l’activitat de la restauració i comercial de la ciutat. En aquesta ocasió 42 establiments oferiran una especialitat de tapa i quinto de cervesa a un preu tancat de 2,50 €.

La presentació de la nova edició del “DesTapa’t Sabadell”, que s’ha dut a terme aquest matí al Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de Sabadell, ha comptat amb la participació del seu president, Jordi Roca, i del regidor de Comerç, Consum i Turisme, Carles Bosch.

En aquest sentit, Bosch ha destacat

el model d’èxit que proposa aquesta iniciativa, ja que cada vegada hi ha més establiments adherits que ofereixen una àmplia oferta de productes arreu de la ciutat. “DesTapa’t Sabadell” permet gaudir de la gastronomia amb una gran varietat i qualitat de tapes. De fet, és un reclam que permet a la ciutadania conèixer nous establiments  de restauració on anar a dinar o sopar i això és bo per a Sabadell.

Per la seva banda, Roca ha posat l’accent en

la il·lusió que posa cada establiment per crear una tapa atractiva i donar valor afegit a la ruta. La voluntat és que tot quedi a casa i que la gent gaudeixi de la gran oferta que ofereix la ciutat. D’aquesta manera, tots tenim l’oportunitat de presentar els nostres establiments i fidelitzar clients que venen a provar quins productes oferim. I és que potser venen a tastar una tapa, però després potser es queden a sopar i això és bo per a nosaltres.

Totes les persones que participin en la ruta tenen la possibilitat d’obtenir diferents obsequis d’acord amb les bases d’aquesta iniciativa. En concret, la persona que faci la consumició d’una tapa en un dels establiments adherits rebrà una butlleta que caldrà emplenar amb tres segells de tres establiments diferents de la ruta. Cada cop que una persona degusti una tapa tindrà dret a què l’establiment posi un segell a la seva butlleta.

Tothom que completi la butlleta tindrà dret a la participació en un sorteig. Entre totes les butlletes degudament omplertes i segellades se sortejaran 3 vals de 150, 100 i 50 € per gastar en establiments de restauració associats al Gremi d’Hostaleria de Sabadell.

D’altra banda, aquesta proposta és concebuda també com un concurs gastronòmic en el qual els propis clients podran escollir aquell que millor ha participat a la ruta entre els diferents establiments adherits a la campanya.

A través d’una guia desplegable, que es distribuirà per diferents punts de la ciutat, es podrà conèixer la localització i la proposta gastronòmica que cadascun dels 42 establiments proposen en el marc d’aquesta activitat. L’organització de la ruta és a càrrec del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell i Estrella Damm i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell.

2a edició

Durant la segona edició de la ruta “Destapa’t” celebrada l’any passat, es van servir més de 25.000 tapes. L’establiment guanyador de la segona edició de la ruta gastronòmica “DesTapa’t Sabadell” es va decidir entre prop de 1.200 vots. La Croqueta de calamar amb tinta sobre caviar de tomàquet amb escuma d’allioli de l’establiment Renaissance va ser la tapa amb una major puntuació.