PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Desembre
2018

La tercera edició del conte “Nit de reis a Sabadell” inclou noves il·lustracions del Col·lectiu Bafarada

S’exposaran al Casal Pere Quart de l’11 al 18 de desembre

La tercera edició del conte “Nit de reis a Sabadell” inclou noves il·lustracions del Col·lectiu Bafarada

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Sabadell ha editat el conte Nit de reis a Sabadell, amb il·lustracions del Col·lectiu Bafarada i text de David Vila i Ros. Els dibuixos d’aquest any s’exposaran al Casal Pere Quart des de demà, dimarts 11, fins al dimarts 18 de desembre.

Els dibuixants que hi han col·laborat són, d’una banda, David Navarro, il·lustrador i dibuixant de còmics que treballa sobretot en el món editorial juvenil. D’altra banda, Laia Codina, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i especialitzada en Il·lustració a l'Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona, que actualment compagina la tasca docent amb la divulgació i creació d'àlbums il·lustrats sota el pseudònim Cucatraca. En tercer lloc, Jonatan Cantero, dibuixant de còmics i també il·lustrador, autor de Korokke , còmic amb què ha estat treballant aquest any per a Spaceman. I, finalment, Marina Vidal, il·lustradora, dibuixant de còmics i especialista en portades de gènere fantàstic per al sector editorial, tant adult com infantil; Vidal també autoedita petites publicacions en forma fanzine.

L’ingredient plàstic d’aquesta tercera edició és un treball a vuit mans en què els artistes han intentat representar el caliu i la il·lusió d'aquests dies per representar la nit de reis.

El col·lectiu Bafarada és un grup de professionals del còmic i la il·lustració sabadellencs que promou la cultura del món del dibuix a la ciutat organitzant exposicions, tallers i altres activitats.

Edició de 15.000 exemplars

Del conte se n’han editat enguany 15.000 exemplars, els quals es reparteixen entre els alumnes del cicle infantil i del cicle inicial de primària de les escoles que s’han apuntat a fer el fanalet com a activitat inclosa en el programa Ciutat i Escola. La resta d’exemplars es repartiran durant els tallers que l’Ajuntament organitza en el marc del Parc de Nadal.

El dimarts 11 de desembre, a les 6 de la tarda, al Casal Pere Quart (Rambla, 69) es durà a terme la inauguració de l’exposició, a la qual assistiran Joan Berlanga, tinent d’alcalde de Drets de la Ciutadania i Promoció Econòmica; membres del Col·lectiu Bafarada, i David Vila Ros, autor del conte

El conte