PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

23
Mai
2016

La venda a les parades de les cooperatives escolars posa fi al programa ‘Cultura Emprenedora a l’escola’

Les empreses s’han creat en el marc d’un projecte de foment de la cultura emprenedora de l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona

La venda a les parades de les cooperatives escolars posa fi al programa ‘Cultura Emprenedora a l’escola’

 Els 75 alumnes de cinquè de primària de les Escoles Can Llong i Can Deu, participants en el programa Cultura emprenedora a l'escola, han posat punt final al curs, amb la venda avui , a l’exterior del Mercat Central, dels productes de les cooperatives creades en el marc d’aquest projecte de foment de l’emprenedoria.

Les cooperatives creades aquest curs pels alumnes són “Fetamà SCC" i "CoppersSCC" per part de l'Escola Can Llong i "Can bosc SCC", de l'Escola Can Deu. Es tracta de productes llançats després d’un estudi de mercat inclòs en el projecte, com ara, clauers, ninots o porta mocadors.

El programa “Cultura emprenedora a l'escola” està impulsat per la Diputació de Barcelona i es desenvolupa a la ciutat amb la col·laboració i suport de les Regidories d’Educació i Treball i Empresa de l’Ajuntament. L’objectiu és fomentar la cultura emprenedora i els seus beneficis en la vida quotidiana i professional dels i les alumnes. Alhora es pretén reforçar els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l’emprenedoria, com la creativitat o la innovació i estimular l’autonomia dels nens i nenes.