PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Novembre
2021

La Xarxa d’Espais Joves de Sabadell organitza una gimcana d’orientació pel centre de la ciutat

La Xarxa d’Espais Joves de Sabadell organitza una gimcana d’orientació pel centre de la ciutat

L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat una gimcana d’orientació pel centre de Sabadell adreçada a nois i noies de 12 a 18 anys. L’activitat tindrà lloc els propers 23 i 24 de novembre, de 17 a 19 hores.

Es tracta d’una iniciativa oberta a tots els les joves de la ciutat que hi vulguin participar. Està organitzada des dels cinc Espais Joves, espais socioeducatius i relacionals que ofereixen activitats, tallers i un espai de trobada en horari de tarda, ubicats als centres cívics de Can Rull, Can Puiggener, Torre-romeu, Creu de Barberà i Can Deu.

Amb aquesta gimcana i mitjançant accions gamificades l’aprenentatge es realitza a través dels jocs als carrers del centre de la ciutat.

La gimcana es durà a terme amb una aplicació mòbil i tindrà com a epicentre el Racó del Campanar i els carrers propers. Es preveu una assistència de més de 100 persones i per facilitar el màxim de participants es farà durant dues tardes.

Les places són limitades i per participar a la gimcana cal fer la inscripció abans del 22 de novembre. Les persones que vulguin més informació o inscriure-s’hi poden adreçar-se a l’Oficina Jove, al telèfon 93 745 33 01, al whatsapp 689 321 945, a l’instagram @sbdjove o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..