PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

01
Juny
2016

La XI Festa Intercultural a Can Puiggener arriba entre dijous i diumenge com un dels projectes emblemàtics del Pla Educatiu d’Entorn

 Entre dijous 2 de juny, i diumenge dia 5, arriba una nova edició –la número 11– de la Festa Intercultural a Can Puiggener. La celebració, impulsada en el marc del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de la zona, és un dels projectes emblemàtics i visibles del Pla i compta amb la implicació de nombroses institucions, organismes i entitats, entre les quals l’Ajuntament de Sabadell i la Generalitat, centres i entitats de l’àmbit educatiu, associacions culturals, socials i esportives. Amb la festa s’implica tot l’entorn dels centres educatius del barri i també altres entitats de la ciutat en l’impuls i organització de propostes educatives, així com altres activitats que afavoreixin la cohesió i la convivència.

La festa s’iniciarà dijous, a les 6 de la tarda, a la plaça del Primer de Maig, amb un taller de castells a càrrec de Castellers de Sabadell.

El divendres 3, a la tarda, arribarà la Jornada central de la celebració amb un conjunt de propostes a l’Auditori del Centre Cívic de Can Puiggener. Les actuacions s’iniciaran a 3/4 de 5 amb un conte i una cançó amb l’Escola d’Adults de la Concòrdia. El pregó de la festa, a les 5, anirà a càrrec de l’Institut Agustí Serra. Tot seguit, hi actuaran els alumnes de l’escola Joan Maragall i de l’escola bressol municipal de Can Puiggener.

Durant la tarda, hi haurà diferents actuacions de teatre i literatura, dansa o música, que inclouran també elements de la cultura tradicional d’arreu. Les propostes les protagonitzaran entitats o estan impulsades per serveis com la biblioteca del barri, els serveis socials bàsics o l’Espai Jove.

El mateix divendres, a les pistes esportives hi haurà torneig de futbol amb l’Associació Esportiva Can Deu. Torneig que tindrà continuïtat dissabte.

El dissabte 4, l’activitat tornarà també a la plaça del Primer de Maig amb propostes per a infants al matí i a la tarda, cercavila, romeria i actuacions. Diumenge la celebració es concentrarà a Jonqueres.

Programa d’activitats i organismes i entitats participants