PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Juny
2018

Les biblioteques municipals de Sabadell ofereixen activitats de promoció lectora als casals d’estiu

Fins al final de juliol hi participaran uns 400 infants

Les biblioteques municipals de Sabadell ofereixen activitats de promoció lectora als casals d’estiu

Uns 400 nens i nenes participaran fins a finals de juliol en les activitats que les biblioteques municipals de Sabadell (BiMS) han preparat per als centres educatius i entitats de lleure que organitzen casals d’estiu arreu de la ciutat. Les activitats van destinades a fomentar el gust pel món dels llibres i la lectura, i a promoure la literatura i la descoberta de coneixements.

El catàleg d’activitats que les BiMS ofereixen als casals d’estiu va començar com a projecte pilot l’any 2016 i es va consolidar l’any passat. A diferència de les edicions anteriors, enguany s’ha ofert un catàleg d’activitats adreçades a tres grups d’edat diferenciats (menors de 6 anys, de 6-11 anys i majors de 12 anys), que les entitats han pogut triar per introduir el món del llibre i la lectura en la seva programació.

Així, la Biblioteca dels Safareigs acollirà els casals Ribatallada i la Quitxalla i oferirà una activitat per aprendre a llegir, escoltar i crear poesia (Poemes amb gust) i una per endinsar-se en el món dels sentits i les emocions (Jocs emocionals).

Per la seva banda, la Ludoteca Margarida Bedòs i el Club Falcons aniran a la Biblioteca del Sud i participaran en Contes amb cua, per a menors de 6 anys, en què els contes han de ser explicats amb l’ajuda dels infants. I també en Els colors de la Květa, en què els nens i nenes més grans coneixeran una il·lustradora excepcional, Květa Pacovská, i gaudiran del món casteller amb Els castells de la canalla lectora.

Finalment, l’animació lectora, per mitjà del món dels jocs de taula i de pistes, serà el centre d’interès de les activitats que oferirà la Biblioteca de Can Puiggener al centre obert i l’espai jove del barri, mentre que la Biblioteca Vapor rebrà el casal La Trama; a la Biblioteca de Ponent hi haurà els casals d’estiu de la Concòrdia, Can Rull i Can Llong, i la Biblioteca de La Serra rebrà el casal Pandora de Torre-romeu. Per la seva banda, Xaloc participarà en les activitats de la Biblioteca del Nord.