PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Mai
2022

Les creacions dels Tallers d’Art de l’Escola Illa s’apleguen a l’exposició “COLMADO. Gestionant i compartint abundància”

Es podrà visitar del 19 de maig al 16 de juny, al Casal Pere Quart

Les creacions dels Tallers d’Art de l’Escola Illa s’apleguen a l’exposició “COLMADO. Gestionant i compartint abundància”

Els treballs i experiències realitzades aquest curs per l’alumnat dels Tallers d’Art de l’Escola Illa s’han reunit en l’exposició “COLMADO. Gestionant i compartint abundància”. La mostra s’inaugura demà dijous 19 de maig al Casal Pere Quart i es podrà visitar fins al 16 de juny.

L’Illa ha volgut així mostrar l’abundància artística que ha emergit dels prop de 400 alumnes i 16 docents dels seus 18 Tallers d'Art, compromesos en convidar a entrar en el món de l'art com una forma d'expressió i coneixement del món.

És aquesta abundància la que dona nom a la mostra. “Colmado”, és una expressió incorrecta del que venia ser una botiga atapeïda de productes. És una al·legoria sobre l’escola, com un centre creatiu i caòtic, on conviuen materials diversos i necessitats diferents, un lloc comunitari, de converses i de necessitats, d'abastiment i d'aprenentatge. L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de 17 h a 20 h; i dissabtes d’11 h a 14 h i de 18 h a 20 h.

Tallers d’Art

Els Tallers d’Art de l’Escola Illa són una oferta de formació artística per continuar oferint a la ciutat una experiència pedagògica singular i de qualitat. L’objectiu és crear un espai de confiança obert al diàleg en la transmissió d’experiències i coneixements que permetin a l’alumnat, sense cap condició d’edat i experiència, el desenvolupament de les pròpies habilitats en les pràctiques artístiques, entenent-les com un actiu important de creixement personal i com a forma per gaudir i incidir en l’entorn.

L’escola s’ofereix com un espai obert amb una extensa oferta on l’alumnat pugui fer un aprenentatge continu i progressiu en les pràctiques artístiques, però que al mateix temps sigui lliure i obert a les seves inquietuds particulars. Els tallers introdueixen l’alumnat en el món de l’art per mitjà de del dibuix, fotografia, art per a infants, ceràmica, gravat, vitrall, lettering, serigrafia i moda, entre altres propostes.

Més informació