PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Setembre
2020

Les entitats culturals de Sabadell tenen a disposició unes sessions d’assessorament per millorar les habilitats digitals

Tindran lloc entre el 22 de setembre i l’1 d’octubre i s’impartiran en línia

Les entitats culturals de Sabadell tenen a disposició unes sessions d’assessorament per millorar les habilitats digitals

L’Ajuntament ofereix a les entitats culturals de la ciutat la possibilitat de millorar les seves habilitats digitals. Es tracta de quatre sessions d’assessorament en línia, que tindran lloc a partir del dimarts 22 de setembre. Aquesta activitat va sorgir de les propostes que les mateixes entitats van fer arribar al consistori arran del confinament com a conseqüència de la COVID-19.

Es tracta d’una primera acció per formar entitats entorn de les noves tecnologies i el desenvolupament de plans i estratègies de presència a les xarxes, que inclou activitats en línia, eines de difusió i estratègies de comunicació, entre altres.

Les sessions que ara s’engeguen tindran una durada de dues hores i la inscripció serà diferent per a cada una, atès que els àmbits que es tractaran cobreixen demandes i interessos diferents. S’impartiran digitalment els dies 22, 24, 29 de setembre i 1 d'octubre, al matí de 10 a 12, i  aniran a càrrec de les consultores Montserrat Peñarroya i Helena Casas.

Amb aquesta iniciativa la Regidoria  de Cultura comença una línia de treball per donar suport a les entitats culturals –i reforçar-les–, d’acord amb les necessitats que s’han  posat en evidència en les trobades fetes amb els diferents sectors de la cultura de Sabadell.

Més informació