PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

20
Novembre
2015

Les entitats de lleure celebren demà el Dia Universal dels Drets dels Infants amb una trobada al Parc de Catalunya

 

Amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants que es commemora avui 20 de novembre, les entitats d’educació en el lleure de Sabadell celebraran una trobada al Parc de Catalunya. La trobada tindrà lloc demà, dissabte 21 de novembre, i s’hi han programat propostes que, a banda de la participació dels esplais, caus, espais joves, etc., són obertes al conjunt de la ciutadania. L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell.

 

La trobada preveu la participació de més de 300 infants i joves. A més d’activitats a l’entorn dels Drets dels Infants, en el marc de la jornada es llegirà un Manifest sobre aquest àmbit elaborat per les associacions organitzadores.

El tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha valorat molt positivament l’organització de la trobada per part de les entitats i ha comentat que “des del govern municipal considerem fonamental que els infants i joves coneguin i reivindiquin de manera activa els seus drets, perquè els drets, si no es defensen, fàcilment es poden perdre”.

La data del 20 de novembre és doblement significativa perquè va ser el 20 de novembre del 1959 quan es va signar la Declaració Universal del Drets de l'Infant. També un 20 de novembre, trenta anys més tard, es va adoptar la Convenció dels drets de l'infant a l'Assemblea General de les Nacions Unides.


El desenvolupament de la trobada serà el següent:


16 h Convocatòria

16.30 h Activitats/Tallers

18.30 h Trobada a l'amfiteatre i berenar

18.45 h Lectura del Manifest

19 h Final de festa