PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Maig
2022

Les inscripcions per participar al 41è Concurs Literari Joan Oliver finalitzen el dia 1 de juny

Les inscripcions per participar al 41è Concurs Literari Joan Oliver finalitzen el dia 1 de juny

L’Ajuntament de Sabadell ha convocat la 41ª edició del Concurs literari Joan Oliver, que té l’objectiu d’incentivar els nois i noies en la creació i l’expressió en els llenguatges literaris de la prosa i la poesia. Fins al proper dimecres 1 de juny els centres educatius de la ciutat poden inscriure’s per tal que els alumnes de cicle superior de primària, ESO, batxillerat i formació professional puguin participar en el certamen.

Creuada ja la barrera de les 40 edicions, el Concurs manté intactes els objectius de potenciar entre els més joves les competències artístiques, comunicatives i d’iniciativa personal promocionant l’expressió escrita en català i contribuint a la difusió dels treballs guanyadors gràcies a la seva publicació.

S’estableixen 3 categories per a les dues modalitats de prosa i poesia. Una primera pels alumnes entre 11 i 12 anys; la segona, dels 13 als 15 i, la tercera, dels 16 als 18 anys. S'atorguen tres premis per a cadascuna de les categories i modalitats, un primer premi i dos accèssits i s’edita una publicació amb les obres premiades. Cada centre educatiu pot participar amb 5 obres per cada categoria i modalitat. L'acte de lliurament de premis està previst pel proper mes de setembre.

El concurs compta amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Vallès Occidental i amb el patrocini d’Abacus.

Més informació