PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Juliol
2022

Les parades dels autobusos comptaran amb més panells digitals d’informació

En el marc de la transformació digital del transport urbà, avui s’aprova l’expedient de contractació de 131 nous panells

Les parades dels autobusos comptaran amb més panells digitals d’informació

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’expedient de contractació per al subministrament de 131 panells d’informació a les parades del transport urbà.

La mesura està inclosa en el programa d’ajuts Next Generation a municipis per a la transformació digital i sostenible del transport urbà.

D’aquesta manera,  les parades d’autobusos urbans de Sabadell disposaran de 131 nous panells electrònics amb informació del temps d’arribada. D’aquests, 81 corresponen a la renovació de panells existents i 50 a noves instal·lacions, augmentant el nombre de parades amb pantalles d’informació. En concret, es podrà consultar el temps d’arribada, les afectacions del servei o altra informació de rellevància. Es vol, així, millorar el servei i informació a l’usuari.

A més d’aquestes instal·lacions, Transports Urbans de Sabadell (TUS) procedirà a renovar la pàgina web i a actualitzar l’aplicació per a dispositius mòbils perquè aquesta sigui més accessible i diposi de noves funcionalitats. Així, l’app permetrà consultar l’hora real de pas de l’autobús, localitzar les parades més properes, informar de quin autobús cal utilitzar per desplaçar-se d’un punt a un altre de la ciutat i tota la informació de les línies i els horaris del servei, entre altres funcionalitats.