PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
abril
2016

Lliurament de premis del 36è Concurs Literari Joan Oliver “Pere Quart”

Alumnes de l’Institut Jonqueres dinamitzen l’acte amb diverses actuacions inspirades en la vida i obra de l’escriptor sabadellenc

Lliurament de premis del 36è Concurs Literari Joan Oliver “Pere Quart”

 

El Casal Pere Quart ha estat escenaridel lliurament dels premis de la 36a edició del Concurs Literari Joan Oliver, “Pere Quart”, per a nois i noies d’11 a 18 anys. Inclòs entre les activitats del programa Ciutat i Escola –i enguany en el marc de la commemoració del 30è aniversari de la mort de Joan Oliver–, el certamen vol incentivar els infants i joves a la creació literària. A aquesta edició del concurs s’han presentat un total de 141 treballs de 13 centres educatius. Com en totes les edicions, el certamen –que es convoca cada any des del 1979– s’ha dividit en tres categories d’edat i dues modalitats, prosa i poesia.

L’acte de lliurament va tenir lloc el dimarts 26, amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, el regidor d’Educació, Joan Berlanga, i la filla de Joan Oliver, Sílvia Oliver. La lectura del veredicte del concurs va anar a càrrec del secretari del jurat, Roc Casagran. Així mateix, alumnes del grup de teatre i de música de l’Institut Jonqueres, dirigits per M. José Illana i Júlia Lora, van dinamitzar l’acte amb diverses actuacions inspirades en la vida i obra de Pere Quart.

Amb aquest concurs literari, es treballa l’assoliment de competències educatives bàsiques com ara l’artística i cultural, la comunicativa lingüística i audiovisual i la d’autonomia i iniciativa personal. Així mateix, es reconeixen els treballs premiats amb la publicació i difusió de les obres guanyadores.