PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Juliol
2020

LUAº d’Andrea Jiménez, en residència a l’Estruch

LUAº d’Andrea Jiménez, en residència a l’Estruch

En la seva aposta pels talents emergents, l’Estruch acull en residència l’espectacle LUAº d’Andrea Jiménez, una coreògrafa emergent de flamenc que estrenarà al Grec Festival de Barcelona. LUAº és l’espectacle guanyador del Premi de Dansa 2019 de l’Institut del Teatre. La fàbrica de creació d’art, que dona suport als artistes emergents, és una de les organitzacions que col·laboren amb el Premi de Dansa de l’Institut del Teatre. De fet, les quatre peces finalistes del certamen de l’Institut del Teatre, entre les quals la versió curta de LUAº, es van presentar al teatre de l’Estruch el passat 8 de febrer.

Andrea Jiménez és una artista graduada pel Conservatori Superior de Dansa en l’especialitat de Coreografia i Interpretació, i graduada en Dansa Espanyola pel Conservatori Professional de Dansa.

LUAº vol ser una mena de descens a les profunditats del món femení i portar a l’escenari el moment en què una dona es mira al mirall amb tot el que és. Jiménez es basa en el vocabulari del cos i en la rítmica flamenca que conviuen en l’escena de la creació contemporània i fa servir, alhora, elements de les danses d’arrel d’altres llocs del món per persistir en la seva recerca del cercle com a recurs coreogràfic, com a estructura rítmica i social i com a mecanisme de representació del tot i del no-res a la vegada.