PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Gener
2020

Matrícula oberta als Tallers d’Art de l’Escola Illa

Matrícula oberta als Tallers d’Art de l’Escola Illa

L’Escolla Illa encara el segon quadrimestre dels Tallers d’Art amb una interessant oferta de cursos d’art i disseny, després de l’èxit i la bona acollida que van tenir els tallers del primer quadrimestre.

Els tallers s’imparteixen entre el gener i el juny i ofereixen diferents formats per a l’expressió artística. Els cursos de dibuix gaudeixen de gran prestigi: el taller obert de gravat, el taller de pintura, dibuix i color, i l’Urban sketching (tècniques de dibuix al carrer). Pel que fa a la fotografia, es pot escollir entre el curs d’introducció a la fotografia digital i el taller de projectes “com desenvolupar una idea fotogràfica”. Un dels grans èxits de l’Illa són els cursos d’arts and crafts, dels quals les propostes són el taller obert d’enquadernació i l’art del vitrall.

L’aforament dels cursos de ceràmica (Projectes de ceràmica i l’aula oberta de ceràmica) i de cosir (Coser y cantar: fes la teva roba) s’ha exhaurit i, en qualsevol cas, tenen llista d’espera.

Els cursos dels Tallers d’Art són un espai obert, amb una extensa oferta en formació artística, en què l’alumnat pot fer un aprenentatge continu i progressiu.

La novetat d’aquest segon quadrimestre és el curs de conferències Relats de l’art i la cultura contemporanis: històries de l’art des de les vivències. Es tracta d’un cicle de xerrades impartit per artistes, professors i activistes culturals i coordinats per l’artista i professor de l’Escola Illa Oriol Vilapuig.

Més informació sobre els tallers: Escola Illa.