PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Juny
2017

Més de 3.500 nens i nenes participen en la segona edició de "l’Enjogasssa’t"

Segona edició de l’activitat Enjogassa’t: comença avui i es perllongarà fins al 14 de juliol

La segona edició de l’activitat Enjogassa’t, que comença avui i es perllongarà fins al 14 de juliol,comptarà amb una participació total superior als 3.500 nens i nenes de 36 entitats diferents esplais i casals d’estiu de la ciutat.Les jornades tenen lloc a la Pista Coberta d’Atletisme i comptaran amb el suport dels monitors del Consell Esportiu i de la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS).

La proposta ofereix als nens i nenes d’entre 3 i 14 anys diferents activitats esportives i de lleure: kinball, tennis de taula, atletisme indoor, un taller de circ, psicomotricitat, així com inflables i l’opció de refrescar-se amb canons d’escuma.

L’Enjogassa’t va néixer l’any passat com una de les ofertes a les quals van poder optar els casals i esplais, que habitualmentfeien servir les instal·lacions de la Bassa en aquesta època de l’any. Amb motiu de la bona acollida que va tenir durant les quatre setmanes que va durar, amb més de 4.000 nens i nenes, enguany s’ha tornat a oferir als casals durant tres setmanes.

L’objectiu és afavorir el desenvolupament dels infants mitjançant l’educació en el lleure. Per aquesta raó l’activitat és bilingüe, en català i anglès i, a més, compta amb un servei d’animació, entre d’altres característiques.