PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Maig
2018

Més de 4.500 persones participen en les activitats del Dia Internacional dels Museus a Sabadell

Més de 4.500 persones participen en les activitats del Dia Internacional dels Museus a Sabadell

Les activitats que els cinc museus de Sabadell han programat per celebrar el Dia Internacional dels Museus (DIM) han dut 4.641 persones als diferents espais museístics de la ciutat. Aquesta xifra inclou les persones que han entrat als museus del divendres 18 al diumenge 20 de maig, les que han seguit els dos itineraris de la Nit dels Museus i les que han participat en les activitats familiars del diumenge al Racó del Campanar.

Montserrat Chacon, regidora de Cultura,

la col·laboració entre diferents institucions sabadellenques per celebrar, per setè any consecutiu, el Dia Internacional dels Museus conjuntament ha tornat a funcionar molt bé”. I ha afegit que “valorem molt positivament l’afluència que hi ha hagut enguany, tot que no ens interessen tant les xifres –que han pujat significativament–, sinó la tendència, que demostra que aquesta iniciativa arrela i ajuda que els sabadellencs coneguin cada dia més els seus museus

Durant el cap de setmana, i per setè any consecutiu, el Museu d'Història, el d'Art, el Museu de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa i l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 han organitzat conjuntament els actes de celebració. Incloïen un itinerari que tal com estava previst es va fer el dissabte a la tarda i al vespre. La passejada per les cinc institucions va comptar amb un nombrós públic que en un ambient distès va conèixer la joia de cada museu i fets curiosos de cada institució. Els tallers familiars del diumenge al Racó del Campanar van acollir nombroses famílies que van poder fer una gran varietat de tallers infantils.